EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 22 de maig del 2011

He fet dues coses! ;-)

Ahir al vespre em va venir l’impuls de fer una cosa en la que ja havia pensat alguna vegada però sense plantejar-m’ho seriosament.

Aquest blog meu és estrany... fins i tot per mi a mateixa, doncs el faig ben bé a rampells, tal com raja, sense pensar res. La meva idea era tenir un blog sense barra lateral per poder posar fotos ben grans i la veritat és que, finalment, de fotos fetes per mi tampoc en poso gaires... Aquesta mena de desordre fa que a vegades hagi posat cançons dins de posts que, si miro el meu propi arxiu de publicacions i busco pels títols, no endevinaria mai on han anat a parar. No sóc massa de buscar posts antics, però em sabia greu no estar segura de si un tema el tenia aquí o no...

Així doncs, ahir vespre em vaig estar mirant post per post (tampoc són tants) i vaig etiquetar totes les entrades musicals amb el nom de la cançó i de l’intèrpret. Llavors, a sota de tot (que és on tinc els gadgets que en altres blogs estarien a la barra lateral) vaig posar dos nous apartats d’etiquetes... i ara ja puc buscar directament una cançó! I em fa il•lusió haver-ho fet... M’hi vaig passar hores!... però ara estic contenta.

També estic contenta perquè tinc una anècdota bona per explicar. En sortir de missa, al migdia, hem anat a votar. A la meva taula anaven ràpid però a la d’en Josep Lluís hi havia una cua enorme... així que li he dit que l’esperava fora i, mentre esperava, ha entrat en SERGI ROBERTO amb la seva família a votar també... s’ha dirigit a una altre aula, llavors ha arribat en Josep Lluís i, mentre li explicava, hem trobat a un interventor de CiU al que coneixem... “ei, era en Sergi Roberto” l’interventor ha dit “li demanem un autògraf?”... Ell té tres fills i els dos xiquets són súper culés... i jo pensava en els meus nens de catequesi de dimecres (que TOTS varem anar amb la samarreta del Barça a classe... jo també) i li he dit “tu li demanes primer, si et posa bona cara, li demano jo tres més pels “meus”.

Quan ha sortit, l’interventor l’hi ha demanat i, ha estat tan agradable, tan simpàtic, que jo li he demanat els tres meus!!... Ni cara de fastiguejat, ni cara de cregut... un somriure gairebé mig tímid i amb il•lusió, com si li fes gràcia... un xiquet molt educat, la veritat. Ha signat els quatre autògrafs (l’interventor de CiU ha estat moderat i ha demanat un sol autògraf pels seus dos fills) i jo els meus tres... Dimecres que ve els hi donaré, estaran contents ;-)

Foto real, dimecres passat, dia 18, abans de començar la catequesi.
Era una juguesca que havíem fet per si guanyàvem la Lliga...
Tots quatre varem complir :-)

13 comentaris:

  1. Mira que bé! tots amb les samarretes del Barça! per cert la nova samarreta t'agrada? a mi em fa l'efecte que és un pijama...mentre no es posin a dormir....és clar que si adormen els contrincants...

    ResponElimina
  2. Hola, ELFRI!! ;-))
    Aquests tres són les meves joies del dimecres... una mena de grup "residual" que s'ha convertit en un trio d'amics que són una passada (el de l'esquerra encara té nou anys i els altres dos ja han fet els deu, un d'ells deu fer uns quinze dies)

    El grup sencer havia de ser dimarts (de fet, ÉS dimarts i també el faig jo)... però aquests tres, per les altres activitats extraescolars que fan, no podien venir... finalment, a falta d'altre solució, em vaig oferir per anar els dos dies: dimarts i dimecres. Ara, enlloc d'un grup més o menys normal, tinc dos micro-grups: Dimarts cinc i dimecres tres.
    Però bé... aquests JA han fet la Primera Comunió... és important que vulguin continuar i ja m'està bé de donar facilitats :-)

    Mai havia tingut un grup tan "petit" (normalment els grups petits són de vuit... i els grans d'onze o dotze) però es pot fer de tot amb ells. Fins i tot fer una broma com això de les samarretes i després fer la catequesi amb tota normalitat ;-)

    La meva samarreta és de l'any 2007 hehehe... però bé, com és la del 50è aniversari de l'Estadi, jo dic que és una de les "històriques" i no passa mai de moda :-)

    La nova samarreta no m'agrada gens ni mica. Les ratlles massa primes i aquest canvi de gruix que van fent el trobo "marejant", però el pitjor és el "Qatar Foundation"... T'asseguro que si hagués tingut prou calers m'hauria comprat la d'aquest any (que és la que porten els dos xiquets a l'esquerra de la foto, els dos rossos) per tenir un record de la darrera samarreta "com cal" ;-)

    Apa!! Quina resposta hehehe... potser ho he fet una mica massa llarg ;-)

    ResponElimina
  3. Doncs dues coses molt ben fetes!! :-))
    Segur que els teus nens estaran MOLT contents amb els autògrafs i la feina d'etiquetar és feina però després te n'estalvia molta alhora de buscar alguna dada. :-)

    ResponElimina
  4. El Sergi Roberto titular ahir a Màlaga, i ja veus, avui a fer el que s'havia de fer. Molt bé el nano. Suposo que de moment tot li ve de nou. A can Barça miren de cuidar la canalla perquè no se'ls pugin els fums, a veure si ho segueixen aconseguint.

    Propi de mi això de reetiquetar un munt de posts! Que no són tan pocs!

    ResponElimina
  5. Aquesta vegada ha sigut en XEXU el que ha escrit al mateix temps que tu... i potser jo ara també! ;-DD

    ResponElimina
  6. Hola, MAC! ;-)
    Sí, segur que els farà il·lusió!! :-)) ja tinc ganes de veure quina cara posaran...
    Bé, de fet dimecres ja ho sabran perquè els he enviat un correu electrònic dient-los que els tenia aquest regal hehehe... No he pogut esperar! ;-)
    I això de les etiquetes, em fa gràcia haver-ho fet... De moment em vaig mirant les dues llistes noves com si fossin quelcom molt valuós :-DD


    XEXU.- Per a mi (caçadora d'autògrafs de l'època de Cruyff -jugador!- Migueli, De la Cruz... avui era una autèntica incògnita pensar com reaccionaria aquest noi... i la seva expressió ha estat veritablement encantadora... es notava que li feia gràcia però ha estat tan amable, amb un puntet de timidesa i tot... Ai, XeXu!! a veure si segueix així!
    De fet -jejeje- a la perruqueria que vaig -la perruqueria del barri- coneixen la seva família i la Marisol (la perruquera) ja ho deia que és molt bon nano... però, clar, no saps mai si això ho diuen per quedar bé... doncs sí, sí m'ho ha semblat ben bé ;-)
    Tu també retoques etiquetes? Ai, quina gràcia m'has fet ara!! :-DD

    ResponElimina
  7. MAC!!! Hahahaha ara no ho retoco!! Ara ho deixo així!! :-DD
    Hem estat tots tres connectats al mateix temps, quina gràcia!! ;-))

    ResponElimina
  8. Es veia venir que passaria!! :-DDD

    Estic connectat per veure els resultats a Vila-seca (que ja se sabien) i sobretot a Salou, on hi ha molt més embolic. :-))

    ResponElimina
  9. I com ha anat a Vila-Seca? Aquí sembla que, per fi, farem fora en Pérez del PSC grrrrr li tinc una mania, pobre, com a responsable municipal, jo el veig culpable de la brutícia, dels sorolls, i de la degradació del meu barri els darrers anys... Fora!! :-P

    ResponElimina
  10. A Vila-seca ha tornat a guanyar CiU per majoria absoluta "aplastant" :-))

    ResponElimina
  11. I esteu bé? :-) Perquè jo sóc votant de CiU, no és cap secret, però la veritat és que no em "caso" amb ningú, i menys en unes municipals. Jo el que vull és que els carrers estiguin nets, que hi hagi seguretat, que no hi hagi sorolls per les nits...

    ResponElimina
  12. En unes municipals crec que importen més les persones que no els partits, (sobretot en poblacions mitjanes o petites) i s'ha de reconèixer que la victòria de Convergència a Vila-seca és totalment merescuda, s'ha fet molta feina pel poble i molt ben feta. :-)

    ResponElimina
  13. Totalment d'acord en això que dius de les municipals... i jo d'en PÉREZ del PSC i el seu sou altíssim, desmesurat i bàrbar -molt progre això- estic farta.

    Doncs mira, a veure si CiU pot governar a Reus i també ho fan bé :-)
    Sé que ets objectiu i que si pensessis el contrari també m'ho diries!! Ara m'has donat una alegria!! Iupiiiiiii ;-))

    ResponElimina