EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 17 de novembre del 2011

Relats Conjunts (Tardor)

Basat en una proposta de Relats Conjunts


- Filla meva, l'art modern és una porqueria, ja ho saps que no m'agrada gens. No sé pas on l'has comprat aquesta làmina.
- Mama... això és un quadre de l'any 1573.

20 comentaris:

  1. Ep, que això va en broma, eh? És que m'ha passat pel cap i m'he dit "Al Petit Blog va!" ;-))

    ResponElimina
  2. S'ha d'anar amb compte amb el que es diu per aquests mons!! =P (ull, abans de criticar l'art modern -que per cert, a mi tampoc m'agrada massa!-)

    ResponElimina
  3. El que vull dir que anava en broma és el relat, eh? No el penso pas ni comunicar a Relats Conjunts hehe... L'art modern a mi no m'agrada gens ;-)) Però res, que això no és un relat com cal, és per somriure una mica i prou :-)

    ResponElimina
  4. Doncs que vols que et digui, a mi em serveix com a relat! M'ha fet gràcia, i diu una gran veritat! Bé, ja es veu que això té més anys que el Sol, però tot el que sigui criticar els farsants de l'art modern a mi em sembla bé.

    ResponElimina
  5. Vols dir? :-) si els enllaço aquest micro-relat als de Relats Conjunts potser m'expulsen hehehe

    És que no m'inspira res aquesta imatge i he llegit alguns relats boníssims (el teu entre ells, que ja em veia tenint a les mans una fantàstica novel·la de Ciència Ficció) i a mi no sé si em sortirà res més... :-)

    ResponElimina
  6. Ara mateix he donat per acabat el meu que publicaré dissabte i començo per aquest la lectura dels Relats Conjunts, i ara em dius que no ho és!!. :-DD
    Doncs a mi també m'ha agradat, així que penso que podries apuntar aquest com a "microrelat conjunt" mentre esperes la inspiració per fer-ne un altre al blog gran pels Relats Conjunts de veritat. :-))

    ResponElimina
  7. Doncs a mi m'ha agradat!!! espero el relat gran al bloc gran!

    ResponElimina
  8. MAC, així que has passat el matí en fase creativa... A veure com ens sorprens el dissabte ;-) Jo no sé pas què fer...
    Aquest em va venir al cap en un moment i ho vaig escriure, però no m'atreveixo a enllaçar-lo allí, que aquesta vegada hi ha un nivell força alt! ;-)


    ELFRI.- Hehehe tots sou mooooolt bona gent!! ;-)
    No sé si em vindrà pas la inspiració... és que aquest home de fruites i verdures no em diu res. A veure si les musses em visiten ;-)

    ResponElimina
  9. Hahahaha, com he rigut!!

    De veritat que m'has fet molta gràcia. I jo crec que podria ser tranquil·lament una proposta més dels Relats Conjunts igual que totes les altres i que podries haver-la fet servir com a definitiva.

    Ara no sé qui ho va dir, però allò de "lo bueno si breve dos veces bueno" es compleix en aquest cas.

    ResponElimina
  10. MBOSCH, Vols dir? Ostres... a mi em semblava com un acudit :-)... però no sé si és que tots vosaltres sou uns jutges molt benèvols o que jo estic acostumada a enrotllar-me tant que això em sembla molt, molt breu...

    ResponElimina
  11. RITS.- Caram, caram, moltes gràcies!... al final encara l'enllaçaré i tot... No ho veig massa clar, però... si no em ve cap més idea, enllaço aquest :-))

    ResponElimina
  12. Huas! Molt bo! Sembla que m'hagis llegit el pensament de molt del suposat "art" modern que es fa...

    Clar que en el passat també hi trobem algunes "joies"...

    ResponElimina
  13. A mi m'ha agradat molt, jo el jutjo molt positiu amb els temps que corren i el que ens espera tota lectura que ens faci arrencar un somriure és benviguda. Feliç setmana!

    ResponElimina
  14. Hehehe PORQUET! I aquest, dins del que es fa avui, seria dels més macos, eh? ;-))


    MARTA, moltes gràcies! ;-)) De fet, el que volia era això, que la gent somrigués, però no m'atreveixo a posar-lo com a relat "oficial" hehehe Feliç setmana també per a tu! :-)

    ResponElimina
  15. Moltes gràcies, MONTSE!... En realitat aquest no era un relat massa fet seriosament, però ha estat interceptat per algun servei secret i surt al blog de Relats Conjunts sense jo saber-ho fins que ho he vist fa poc :-))

    ResponElimina
  16. Molt bona. A vegades no sabem apreciar els gustos dels fills.

    ResponElimina
  17. Però sembla una làmina.

    Aquest t'ha eixit curtet, eh? ,-))

    ResponElimina
  18. Ai, RAFEL i JPMERCH... que m'ha passat una cosa molt rara! que jo no volia enllaçar aquest post als Relats Conjunts, que el vaig fer mig en broma, però ells tenen poders i ha sortit allí!! L'han detectat!! :-))

    En fi, que no em sap pas greu, no... però res, que és ben curiós...

    Per això és curtet, JOTAPÉ, perquè era com un acudit... de fet, RAFEL, ja m'agradaria a mi tenir aquest quadre... me'l vendria i em faria rica hehehe

    ResponElimina