Jo no ho he provat mai però també n'havia sentit parlar d'això d'escaldar tomàquets per pelar-los més fàcilment. En podríem fer un blog dedicat a trucs d'aquests però en català, potser tindria èxit i tot. :-)
Jo m'apuntaria a fer un blog així en català hehehe jo m'apunto al que sigui ;-)) però no sé fer vídeos (bé, sé fer quatre "xapusses" amb la càmera de fotos) però estaria bé :-) tot el que sigui incrementar el català a la xarxa és bo! :-))
Caram tu, això sí que sembla fàcil de fer. Ja no és que sigui fàcil o no, és que sembla que no fas cap nyap com si intentes pelar un tomàquet sense escaldar-lo!
Aquest consell ja me'l sabia i si que funciona bé!!!
ResponEliminaJo també ;-) el vaig aprendre de la meva marona... però en veure'l tan ben explicat aquí, doncs m'ha fet gràcia posar-lo :-))
EliminaJo no ho he provat mai però també n'havia sentit parlar d'això d'escaldar tomàquets per pelar-los més fàcilment.
ResponEliminaEn podríem fer un blog dedicat a trucs d'aquests però en català, potser tindria èxit i tot. :-)
Jo m'apuntaria a fer un blog així en català hehehe jo m'apunto al que sigui ;-)) però no sé fer vídeos (bé, sé fer quatre "xapusses" amb la càmera de fotos) però estaria bé :-) tot el que sigui incrementar el català a la xarxa és bo! :-))
EliminaCaram tu, això sí que sembla fàcil de fer. Ja no és que sigui fàcil o no, és que sembla que no fas cap nyap com si intentes pelar un tomàquet sense escaldar-lo!
ResponEliminaSí, XEXU, és fàcil i funciona de veritat ;-)) Aquest la CARME i jo l'hem provat i funciona... Si ho proves ens ho diràs? ;-))
EliminaDoncs jo me'ls menjo amb pell, i encara acabo abans que vosaltres!
ResponEliminaJo estic acostumada a menjar-los sense pell perquè de tota la vida la meva marona els pelava ;-))
EliminaI tota la fibra que es peeeeerd??? Hehehe! =P
EliminaMolt bona! Me l'apunto!!!!
ResponElimina