Jo ho provo a veure què us sembla: crec que una presa d'aquestes petitones, vaja, vull dir la quantitat de xocolata que hi ha, la treu del tall que fa esbiaixat.
Perquè coincideixin les línies verticals i horitzontals entre les preses, ha de deixar la ratlla esbiaixada una mica separadeta... Les pastilletes tallades en esbiaix queden una mica més petites. N'he mirat un altre amb xocolata negra i es veu molt millor.
Ha! Riu-te tu del miracle dels pans i els peixos! Jo sóc molt panarra, però prefereixo la xocolata!
ResponEliminaPerò tu entens com ho fa? On és el truc?
EliminaLa xocolata és bonaaaaaaaa
El cacaolat és bo
El cola-cao és bo
La nocilla és bona
Els bombons són bons
;-))))
Llàstima que sigui blanca!!!
ResponEliminaJo ho provo a veure què us sembla: crec que una presa d'aquestes petitones, vaja, vull dir la quantitat de xocolata que hi ha, la treu del tall que fa esbiaixat.
Perquè coincideixin les línies verticals i horitzontals entre les preses, ha de deixar la ratlla esbiaixada una mica separadeta... Les pastilletes tallades en esbiaix queden una mica més petites. N'he mirat un altre amb xocolata negra i es veu molt millor.
Potser sí que són una miqueta més petites... Buscaré el vídeo amb la xocolata negra ;-)
Elimina(Llàstima que no sigui cert, eh? hehehe)