EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 21 de desembre del 2011

Em planto... (de moment)


Volia arribar als dotze abans de Nadal. Creia que amb gairebé mig any podria, però no ha estat així. Això sí, els deu han estat aconseguits (i no m’he comprat la Nocilla!!) però ara venen festes i seria molt frustrant mirar de seguir perdent pes i veure que no ho aconsegueixo. Per tant, faig un parèntesi, que passi el que hagi de passar i la setmana del 9 de gener veurem quins han estat “els danys” soferts i mirarem de posar-hi remei... que jo no abandono. A veure si per Pasqua aconsegueixo aquests dotze que em feien gràcia ;-)

Per cert, necessito reorganitzar les etiquetes d'aquest blog, això és un embolic, no sé pas ni si tinc etiqueta adequada a aquest post... què li poso? :-DD

13 comentaris:

  1. Penso que mereixes un fort aplaudiment per la gesta! Felicitats. Veus, als 50, i estàs magnífica!

    Ara, et diré que no et desesperis massa. Has perdut pes fent molta bondat alimentària, però ara el teu cos està preparat per rebre tot el que li donis de més, així que aquest nadal farà festa grossa... per poder mantenir-te una mica hauries de fer exercici, però no crec que sigui el cas. Així que paciència, i ara a gaudir de les festes, que després ja t'hi tornaràs a posar. Ànims.

    I pel que fa a les etiquetes, ja saps que gustós t'ajudaria, que jo sóc molt ordenadet. T'ajudaria... si entengués de què va aquest blog... però com que encara no ho sé...

    ResponElimina
  2. Jo crec que fas molt bé de plantar-te ara. Realment, estar a règim per Nadal és una llauna. I més, estar a règim i veure que no perds, perquè clar, alguna neula cau, no?

    Així que res, has perdut molt de pes, que sigui el que hagi de ser... i ja reprendràs a partir del 9 de gener!

    ResponElimina
  3. Uaaaaau, XEXU!! Moltes gràcies!! :-)) La veritat és que, mirat per aquesta banda, estic millor als 50 que als 49 hehehe :-D
    Els primers que vaig perdre em feien falta, jo em veia pels vidres del carrer i em deia "Assumpta, t'estàs passant"... a partir del primer repte que em vaig posar, el primer graó (perdre'n set) ja estava contenta, però arribar als 10 m'ha fet molta il·lusió :-))

    En quant a les etiquetes... ehem... jo tampoc et puc donar cap pista perquè m'ajudis perquè tampoc sé de què va aquest blog... i no ho dic per fer una gràcia, no... és que és que no ho sé!! Però m'agrada fer-lo, eh? Sento que em dóna molta llibertat.
    Ep, que jo m'estimo els dos... L'altre me'l curro molt i el faig amb un carinyo molt especial, però em dóna molta feina, puc estar hores i hores per preparar un post perquè "necessito" que em surti bé (bé vull dir el més ben redactat que pugui, la mida de les fotos, el tipus de lletra, si hi ha enllaços, si hi ha canvis de colors)... Són tots dos molt meus, en un sóc molt perfeccionista, molt responsable... i aquí no controlo res, un post el faig en cinc minuts.
    Suposo que tots tenim moltes facetes, no? :-))
    Però veritablement tampoc sé de què va... veus? ara ja em fas pensar hahaha... Com el podria definir? És més arrauxat... sí!! Són "el seny i la rauxa"!! :-DDD


    YÁIZA!! Hehehe... una neula? ;-)) Escudella de galets, pollastre, canelons, torró... i mira que jo sóc moderada, no m'agrada la sensació de quedar-me "retipa"... però menjaré com si fos "normal" :-DDD
    Ai, ai, a veure què em dirà la bàscula el dia 9!! :-))

    ResponElimina
  4. Felicitats pels quilos perduts! com t'ho has fet? a mi em sobren uns 5 i estaria la mar de bé però no se com posar-m'hi! i això que em pensava que havia perdut pes amb la gastroenteritis però ni així! Bona nit!

    ResponElimina
  5. ELFRI, Moltes gràcies!! :-))
    Doncs només hi ha una forma de perdre pes i és: passant gana :-)
    Jo tinc comprovat que el que més m'engreixa és el que menjo per sopar. Doncs el que fèia (YÁIZA, no miris, que tu ets metge i ja sé que no està bé) era menjar poquíssim per sopar. A l'estiu a vegades sopava tan sols un iogurt o una peça de fruita... res de galetes, ni magdalenes de Proust ni res.
    La resta del dia: Esmorzar completament normal... jo em jalo un cafè amb llet talla gran i un sandwitx de sobrassada cada dia menys els divendres que me'l menjo de Philadephia o de mantega amb melmelada...
    No picar res entre hores!!
    Dinar, el que sigui però amb poc o gens de pa i sense atipar-se massa.
    No menjar res per berenar (a excepció d'algun tallat al Viena, amb les pastes incloses, això sí)
    I sopar microscòpic.
    Amb això vaig perdre 7,700 en 16 setmanes... després ja vaig començar a menjar una mica més... per sopar una torradeta i formatge, a més del iogurt o la fruita...
    I res, que estic molt contenta! :-))

    ResponElimina
  6. Enhorabona, ho has fet molt bé! I jo crec, perquè t'he vist que ja estàs fantàstica i si vols arribar a aquests 12 ja és per pur perfeccionis-me :)

    Endavant amb el Nadal, sense règim!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Assumpta... enhorabona! 10 kgs són una boníssima fita! I jo penso com tu, aquestes festes deixa't anar una miqueta i oblida't de passar angúnies en si menjo això o menjo allò (a veure, ara no facis d'Obèlix tampoc, eh? ;P).

    Respecte a les etiquetes jo et sóc de poca ajuda... si t'has fixat en el meu blog tinc mil-i-una etiquetes i ni jo mateix sé mai que hi he de posar... però mira, acaba essent com una mena de petit joc també, cada cop que acabo un post!

    ResponElimina
  8. CARME, tu el que passa és que ets molt bona persona!! :-))
    De fet, jo admeto que em veig bastant "normal"... si em diguessin que em quedaria com estic ara per sempre, ara mateix hi signo, això sí ;-) però segons aquelles taules de l'Índex de massa corporal, encara diuen que em passo una mica ;-))
    La teva frase m'agrada! Endavant Nadal sense règim!! :-DD


    PORQUET, hehehe a vegades sí que em menjaria un bon senglar rostidet (ostres, de fet, deu ser bo!!) :-DD
    Però és que, a més, si vaig a casa la mare i la sogra i no menjo tot el que m'ofereixen a elles els sap greu, s'han de fer tots els honors!! ;-))
    M'has fet riure també amb això de les etiquetes... M'ho prendré com una aventura! :-))

    ResponElimina
  9. Jo no et coneixo, però si has perdut kilos serà que ho necessitaves i aleshores enhorabona!....però disfruta dels torrons i les neules....assaboreix els aliments i disfruta del que mengis..de l'acte social de menjar amb els que estimes i la bona companyia..tot plegat!Les etiquetes això ja és més difícil....plaers?

    ResponElimina
  10. perdre 10 kilos en mig any no està pas gens malament, per cert, no es pot preguntar el pes, no? xD

    ResponElimina
  11. MARTA, sí, com vaig dir quan vaig començar, no és que estès "enorme", però m'havia passat una mica :-) i jo no em puc passar gaire perquè tinc artritis i els genolls "es queixen" i el reumatòleg em recomana que és millor que miri de mantenir-me en un pes més o menys "normal" :-))
    Ara bé, aquest Nadal no em penso estar de res... sense passar-me, clar, però menjaré de tot el que m'ofereixin!! :-)
    Amb les etiquetes el que passa és que no sé ni les que tinc!! Vaig voler etiquetar les cançons i els intèrprets i ho tinc tot barrejat! :-DD


    PONS007, homeeeee no es pot preguntar el pes... però pots buscar una foto meva al Blog Gran... el mes de novembre... trobada amb la CARME... va, investiga, que tu vas molt bé al joc d'en MAC!! :-DDD

    ResponElimina
  12. Ho has fet molt bé Assumpta, així és que no et mortifiquis aquests Nadals amb el règim, que passades festes ja hi tornaràs!!
    Que tingueu molt bons dies amb la companyia dels teus i que gaudeixis de tot el menjar que tinguis a la taula, això si, sense cap remordiment, com a premi per la teva força de voluntat!!
    Una abraçada molt forta per tu i per en Josep Lluís!!

    ResponElimina
  13. MONTSE.- Saps què he fet? :-) Acabo de reobrir la finestreta amb la meva dieta perquè veig que, sense cap esforç, he seguit perdent pes!! :-))
    Vaig recuperar més pel sopar de celebració del meu aniversari que no pas amb aquestes festes... doncs com la resta dels dies segueixo menjant poquet, doncs encara he perdut més!! :-))
    Ja sé que em queda Any Nou i Reis i que probablement recuperaré alguna coseta, però serà tan poc que no cal fer cap parèntesi!! :-))
    Una abraçada també molt forta per a tu i els teus i un magnífic 2012!! :-))

    ResponElimina