EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 6 de desembre del 2011

Aquest ja es passa una mica... una mica massa!

Fa uns dies (justament un mes! ho acabo de mirar), a un blog on abans jo escrivia i que ja gairebé no recordo, vaig posar aquest vídeo:



Llavors vaig dir que era un Mestral moderat.

Ahir la intensitat era més gran. Aquest a mi ja m'empipa... avui seguia i demà diuen que també.



Tot i així, l'he vist molt més fort encara i la veritat és que no m'agrada gens.

Per cert, curiositat: com ha canviat el color de les fulles dels arbres, oi?

11 comentaris:

  1. Bona nit!! No puc mirar els vídeos que estic amb el mòbil i no vull fer sarau. Però aprofito per saludar-te i dir-te que sí, que jo també recordo aquell bloc on solies escriure... I aquell altre, també!! D'acord, accepto que vulguis descansar. Però sense passar-se, eh!! ;)

    ResponElimina
  2. farà vent, xò i aquest solet d'hivern que recomforta? m'encanta!

    ResponElimina
  3. Ah, però parlaves de vent de veritat. Quan he vist que deies vent i Reus he pensat que et referies a Cuenca i Sergi Roberto... tu no has vist el partit, però Cuenca és una màquina, i Roberto ha marcat avui i està agafant confiança... caram amb el planter de Reus...

    ResponElimina
  4. El que resulta curiós és que, amb aquest vent, encara en queden, de fulles al arbre.

    ResponElimina
  5. YÁIZA, Bona nit, guapíssima :-)
    Hehehe m'agrada que recordis "aquell altre blog" on solia escriure ;-)
    Estic "tonteta"... hi penso i m'entra com un enyor... de veritat, eh?... i en canvi em fa com... no sé, com si no m'atrevís a tornar-hi a escriure...
    Però ja se'm passarà, segur :-))
    Els vídeos són de vent hehehe... al segon en fa més :-DD


    RITS... No hi ha cosa més bonica que un dia fresquet d'hivern amb un sol suau i reconfortant... A mi també m'encanta! :-))
    Ara bé, quan el vent gairebé amenaça amb tirar-te per terra no sé si és gaire maco, eh? :-DD


    XEXU, m'has fet riure! ;-))
    Fa il·lusió pensar que Reus està tan ben representada al nostre estimat Barça, oi? :-)
    Podem parlar dels dos vendavals, l'autèntic i el futbolero ;-)
    Jo he escoltat el partit per la ràdio, i m'alegra que ara em confirmis que han estat tan bé.
    Cuenca triomfarà, segur... oi? :-)


    JOTAPÉ.- Hehehe tens tota la raó!! :-DD
    I mira que pel terra n'hi ha moltíssimes!... El meu arbre sí que està ben pelat, pobre... però els del fons aguanten molt! :-)

    ResponElimina
  6. Cuenca és un descarat. Està fent coses impensables. Quan el veus penses 'd'on ha sortit aquest tio?'. Et sorprèn. Tal com està, que s'atreveix amb tot, asseurà en Pedro. Tot i que són diferents. Cuenca és molt ofensiu i té molt males intencions. A Pedro li falta una mica de tècnica, però l'entrega és inqüestionable. Llàstima que hi ha Villa i Alexis, i dic llàstima només perquè això treu oportunitats de jugar, però Cuenca està aprofitant tots els minuts que Guardiola li dóna. Abans que ell estaven Rafinha, Deulofeu, Sergi Roberto, Tello i Riverola, ningú no coneixia Cuenca, i va Guardiola i el puja. Ara sabem per què.

    Ah, suposo que ho han dit per la ràdio, però encara que no siguin de Reus, els germans Alcántara són una passada. Thiago m'encanta, de veritat. Té una visió i una capacitat d'oxigenar pilotes que espanta. Serà el que aconseguirà que deixem de plorar per la retirada de Xavi i Iniesta. I Rafinha el veig molt sòlid, atrevit i vertical. Jugant regularment es faria un fart de fer gols, que és el que fa al Barça B.

    De moment, Deulofeu està massa acollonit i no li surt res. Però aquest és el que ha de substituir Messi, així que paciència, que té 17 anys.

    I si vols una crònica completa, Montoya molt bé al lateral dret, marcant i tot, Bartra molt sòlid darrere, i Muniesa només se l'ha vist una estona, llàstima perquè diuen que és molt bo. Ah, i dos Santos molt bé en el paper de Busquets, ha fet un bon partit, tot i que ha comès algunes errades, però com el de Badia al principi.

    Tenim una canalla...

    ResponElimina
  7. Ja t'he dit alguna vegada que coincideixo en que el vent és el fenomen meteorològic que menys m'agrada... sempre que aquest vent no sigui del que parla en Xexu. :-DD

    I tu potser ja has oblidat aquell "altre blog on escrivies" però nosaltres no, així que ja t'anirem fent memòria si convé. :-))

    ResponElimina
  8. Gràcies, XEXU, això sí que és una crònica absolutament completa!! Hi entens moltíssim! :-)


    MAC, A mi amb el vent em passa una cosa molt rara... és com si tingués una línia d'intensitat a partir de la qual puc passar d'agrair un dia que faci airet a odiar directament la ventada. I, quan és tan fort, (a partir del que ja es veu al segon vídeo i cap amunt, perquè jo he vist aquí dies que feia autèntica por) em fa posar mooooolt nerrrrrviossa, no el suporto.
    Vull dir que anar pel carrer i "notar el vent" no em molesta... però uffff... ja dic, hi ha dies que pot amb mi i em posa de molt mal humor, em fa estar en tensió... No m'agrada, no...
    Ui, l'altre blog... no sé què em passa... no m'hi atreveixo... M'he de centrar una mica, però moltes gràcies :-)))
    Hauria de mirar de fer alguna cosa aviat perquè, quants més dies passin, més em costarà... Voldria fer una ressenya del darrer llibre de Dickens que he llegit i no sé com posar-m'hi... però ara ja ho he dit, així que l'hauré de fer :-)))

    ResponElimina
  9. a veure de quin color seran les fulles del mes vinent...

    ResponElimina
  10. T'acabarem nomenant la nova meteoròloga de TV3. En Dani Ramírez i en Molina ja es poden anar buscant nova feina que entra l'Assumpta arrauxada com la tramuntana més passional!

    ResponElimina
  11. PONS007... o a veure si hi haurà fulles!! :-DDD


    PORQUET, et contractaré com a relacions públiques d'aquest blog!! m'has fet gràcia amb aquest comentari taaaaan positiu. Gràcies!! ;-)))

    ResponElimina