EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 21 d’octubre del 2011

Uuuuuuuuiiiii quin mal rotlloooo!!


La tecla s'està esborrant del meu teclat... espero que no sigui cap mal presagi... glubs!! I no, no és que la faci servir molt, és que comparteix lloc amb la E i aquesta sí que és de primera necessitat...


*****************

Editat a les 01:01 a petició d'en XeXu:


Com es pot veure, la A està en perfect estat de conservació... ai!!

9 comentaris:

  1. Mmm... a veure, ensenya'ns la A. Perquè si la A està íntegra, haurem de començar a pensar que hi ha un problema...

    ResponElimina
  2. Tant fer travesses i apuntar el que heu de guanyar... els símbol d'Euro se'n ressent. Esperem que serveixi per alguna cosa.

    ResponElimina
  3. Jo crec que és justament al contrari... com el símbol de l'Euru està retallat, per això no ens toca la travessa... però si tu creus que el fet que es vagi esborrant pot simbolitzar que desapareix d'aquí per venir a la butxaca jo ja hi signo, eh? :-))

    ResponElimina
  4. Potser parles massa d'economia pels blocs?? No ho crec, però... és l'únic que se m'acut! Ara m'he mirat la meva i està perfectament. Però no té mèrit, que l'ordinador té 2 anys i totes les tecles estan en molt bon estat! Doncs res, Assumpta, cuida la tecla i vigila els eurus, eeeh!

    PD: quina gràcia, la paraula clau d'avui és... bidet!

    ResponElimina
  5. M'has fet fer un repàs al meu teclat... i jo la que tinc pitjor, pitjor, però molt pitjor és la A, que només li queda la punteta de dalt i li falten les dues potes i el travesser... A la meva E li falta el pal de baix i l'euro està com unes pasqües... com tota la resta. Bé la O li falta un puntet a la part de baix i queda com un pelet oberta...

    quines coses...

    ResponElimina
  6. Assumpta, no ens enganyes... tu toques molts euruuus! I si dius que és perquè comparteix espai amb la E, és perquè tens molts (E)stalvis! ;p

    ResponElimina
  7. Jo també he fet un repàs al meu teclat i no sé si se'n pot treure alguna conclusió (psicològica o no) però et passo l'informe: :-))

    De les lletres només en tinc dues de "damnificades": A la "A" gairebé se li ha esborrat la pota dreta (sembla un 4 al revès) i a la "D" li falta un tros de panxa. Les altres aguanten bé.
    Dels números, els de dalt de les lletres estan tots bé però els del teclat numèric lateral els podem dividir en dos grups: (1,2,3 i 4) sense problemes i (5,6,7,8,9 i 0) que sense estar esborrats tenen alguna "tara".
    De les altres tecles, totes estan perfectament menys la tecla "FIN" que gairebé no es veu. Això vol dir que se m'acosta el FIN o que no tindré FIN? :-DD

    I, com s'ha vist, la meva E/€ està incòlume... ja es nota qui fa anar els quartos i qui no! (És broma, eh! :-DDDDD)

    ResponElimina
  8. Hahahaha em moroooo de riure!! M'ha fet moltíssima gràcia llegir els vostres control d'estat del teclat!! :-DD


    YÁIZA, hahahaha com es fa per cuidar una tecla? Hi ha metges de tecles? Què vols dir, que la posi una estona al bidet?


    CARME, Si gairebé no tens "A"!! Com ho faràs quan desaparegui del tot?
    Serà que tens molta força al dit petit de la mà esquerra! :-DDD


    PORQUET, No, de moment no, però espera, espera a que em toqui la travessa de quinze que cada setmana espero!! :-DD


    MAC, Del teu fantàstic estudi puc deduir que fas servir el teclat numèric per fer els números... com ma germana... el meu està absolutament INTACTE, crec que no l'he fet servir mai de la vida.
    I això que no tinguis "FIN" crec que prova la teva immortalitat... pots anar a parlar amb en Punset i explicar-li el "trucu" :-DD

    ResponElimina
  9. Així que fas servir molt la e!!! Ni que fossis de Lleida...heheh!

    Trobo ben estrany que la A estigui intacta i la E no, mai ho hagués dit, però realment sí, que potser fem servir més la E que la A. Mirant aquest text, gairebé segur diria que he fet servir força més la E.

    No pateixis dona, que segur que no significa res!

    ResponElimina