EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Dancing rock and roll!!!



Post dedicat a la Pilar, del blog Barcelona m'enamora... que fa poc va ser el seu aniversari i aviat serà el seu sant!!
I a ballar!! :-))

12 comentaris:

  1. Felicitats Pilar! Acabo de saber que et dius així, enamorada de Barcelona!

    ResponElimina
  2. CARME.- Quan vaig fer el post del dia del meu sant, ella, en un comentari, va donar una pista de quin era el seu ;-)
    I fa un moment ha dit que li agradava el rock i que li encantaria saber ballar-lo, doncs a veure si li fa gràcia :-))
    Ara jo plego, que ja és tard. Bona nit, guapa :-)

    ResponElimina
  3. M'uneixo a les felicitacions per la Pilar.
    En quant a posar-me a ballar, ja no ho tinc tan clar que no en sé gens. ;-DD

    ResponElimina
  4. Assumptaaaaaa moltíssimes gràcies!!! No et pots arribar a imaginar fins quin punt m'agrada aquest regal, quina meravella! :) Seria tan tan tan xulo saber ballar així! A mi m'encanta ballar, des dels 3 anys fins els 21 vaig fer ballet, i després també he fet contemporani, jazz, flamenc i balls de saló...així que mil gràcies per aquest post, l'has ben encertat!! Saps? Em sap greu que avui en dia ja no es balli gairebé mai en parella, els únics cops que em puc posar les botes ballant és als casaments, que allà no hi ha excuses que valguin!! Ballar és fantàstic, t'ho passes super bé i realment pots treure tot el que tens dins...

    Quan fan aquests salts i virgaries...és una autèntica passada! De quina pel·li és el vídeo?

    Moltes moltes gràcies, i quina memòria, que t'has enrecordat que d'aquí res és el meu sant! Ets un sol Assumpta!

    Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  5. MAC, aquí no hi ha excusa possible!! hehehe aquí a ballar tothom per celebrar el sant de la BARCE, com li diu en XEXU, o la BARME, com va dir en JPMERCH ;-))
    Va, home, a seguir una mica el ritme!! :-DDD


    BARCELONA, Quina alegria que t'hagi agradat! ;-))
    Quan vas posar a l'altre blog que t'agradaria saber ballar el rock and roll vaig em va fer gràcia perquè jo havia estat mirant vídeos (per cert, que aquest no tinc ni idea de a quina peli pertany, però no pateixis, li preguntem a en MAC i això ho soluciona en un tres i no res, és el millor googlejador de la història mundial d'Internet... un moment.

    MAC, si us plau, aquest vídeo que he posat, saps si pertany a alguna pel·lícula i quina és? Moltes gràcies!!

    Ballar és fantàstic, tens tota la raó... jo mai he fet cap mena de ballet ni res, però m'encantava ballar... i no ho feia malament (tenint en compte que no tenia cap coneixement especial), però tenia molt de sentit del ritme i m'agradava molt... des de que tinc els genolls malament, ja fa anys, que no puc ballar, però bé, com diuen en castellà "que me quiten lo bailao" :-)) ara bé, si tu has fet tants tipus de dansa, segur que no tindries cap problema, amb un parell de classes de res et ballaries un rock and roll com aquests del vídeo... ets súper jove, tens molt de temps!! Prova-ho!! :-)))
    I ooooooh!! balls de saló, m'encanten!! el vals vienès, el vals anglès... i saps quin és el meu preferit?? el QUICK STEP!!... és una meravella! Per mi és tan boig com el rock and roll però en ball de saló hehehe...
    I, per acabar, màgia pura... Fred Astaire i Eleanor Powell ballant Begin the beguine, l'any 1940, al film "Melodies de Broadway" ;-))
    Gràcies a tu per acceptar el regal amb tanta alegria!! ;-))

    ResponElimina
  6. Així us haig d'imaginar a tu i al Josep Lluís ballant un claqué així com aquest del Fred Astaire i l'Eleonor Powel? heheh! ;) Que macos els vídeos que has posat, el quick step també és al·lucinant!! Ja veig que ens agraden els que fan saltar!! Sempre que al 33 fan els concursos de balls de saló m'hi quedo ben enganxada fins al final! Ara amb aquests dos vídeos que has posat també me n'he estat mirant d'altres i els de cha-cha-cha també són per babejar! Ballar amb aquests vestits i fer moure la faldilla ha de ser ben divertit, encara que les de tub també queden espectaculars!

    En aquest cas la frase "que te quiten lo bailao" va al "pelu", tot el que ja has ballat no t'ho treu ningú i tot això que tens...i segur que ara quan mires aquests vídeos o escoltes aquesta música, encara que estiguis asseguda els peus se't deuen moure sols, quina energia i alegria que transmeten! Papapapaparaaa! ;) Ja he estat fent salts i ballant per casa! hihii....

    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. El vídeo que has posat té moltes probabilitats (aproximadament un 100%) de pertànyer a la pel·lícula "Don't Knock the Rock" (1956)(http://en.wikipedia.org/wiki/Don't_Knock_the_Rock)

    No ha estat fàcil... però tot sigui perquè no em facis ballar! ;-DD

    ResponElimina
  8. Hahaha MAC, ets un mega-mega-mega crack!!
    Jo vaig tenir molt de "morro" en demanar-t'ho hehehe però m'ha fet molta il·lusió que ho hagis buscat ;-))
    Va, et disculpo de ballar, pots seure i seguir el ritme amb els peus :-DD


    Has vist, BARCELONA? Ja tenim la solució a la pel·lícula ;-))
    La primera vegada que vaig veure un Quick step em va encantar!!
    I siiii hehehe jo també sempre miro els concursos de ball que fan per la tele ;-))
    Quan començo a veure vídeos d'aquests jo també m'enganxo i vaig saltant de l'un a l'altre i no acabaria :-DD
    Ballem, ballem!! ;-))

    ResponElimina
  9. Mac que bo que arribes a ser!!!! Moltíssimes gràcies! Avui mateix descarregaré la pel·lícula i Mac i Assumpta podeu tenir clar que inevitablement quan la vegi pensaré en vosaltres...heheh! ;)

    Un petonàs!

    ResponElimina
  10. Sí, sí, BARCE, jo perquè ja hi estic acostumada però la veritat és que impressiona hehehe... a vegades penso que potser en MAC no és humà sinó que és un súper ordinador amb una capacitat il·limitada ;-))

    Bé, quan miris la peli i aprenguis a ballar, ens fas un vídeo on surtis tu, dancing!! :-DD

    ResponElimina
  11. Bé, només és qüestió de demanar-li les coses ben demanades a Mr. Google... però vosaltres dues no pareu, m'agrada que em "piropegin". :-DD
    És broma, eh. L'Assumpta sap que em prenc aquests "reptes" que em posa de tant en tant, com si fossin un joc i que m'agrada investigar per la xarxa. No sempre surt la solució, però quan hi és no paro fins que la trobo. :-))
    Em fa feliç BARCE que aquesta vegada hagi sortit i que puguis gaudir de la pel·lícula, pren-t'ho con un regal pel teu sant! :-)

    ResponElimina
  12. És el que jo pensava, MAC, que és el regal que li has fet pel seu sant, trobar-li la peli!! :-)))
    Et mereixes els "piropus", que consti ;-))

    ResponElimina