EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 2 d’octubre de 2011

Prenent mides...Colla Vella dels Xiquets de Valls.
Diada del Mercadal 2011 (Reus, 1 d'octubre, dissabte)

6 comentaris:

 1. Quines fotos més maques, m'agrada com es veuen tan ben posats, aquesta és una visió que jo no he tingut mai en directe, des de dalt, veient ben bé aquest ordre impecable i ben estructurat.

  ResponElimina
 2. Ja saps, CARME, t'has de "colar" a algun balcó, així, tota decidida, com qui entra a casa seva ;-))
  La veritat és que jo tampoc ho havia vist mai així i és una passada :-)

  ResponElimina
 3. Les fotos són molt bones, cert. Sembla que no, però és de vital importància que tot estigui en ordre a la base. Les tensions que es suporten allà baix fan que si no està tot a lloc, la part descolocada pateixi en excés i falli. I encara que potser el castell es pugui acabar per l'ofici dels de dalt, es pateix moltíssim més si no ets al lloc que et toca, o els peus de sobre no es recolzen on han d'anar. És una obra d'enginyeria, i generalment està poc valorada perquè té poca visibilitat. Però per fer castells grans és encara més important tenir una pinya solvent, que un tronc molt tècnic. Vaja, calen les dues coses, però sense la pinya no es va enlloc, eh! El més normal és tenir en compte només la part que es veu.

  ResponElimina
 4. XEXU, les miro i les remiro i és com tornar a ser-hi ;-)
  Vaig veure perfectament als de Vilafranca fent la mateixa operació i desmuntant el 4de9 quan tenien tres o quatre pisos fets perquè la pinya no estava quieta, però és que a la Vella de Valls la tenia just a sota i era molt, molt fàcil fer-los fotos... el més difícil era agafar el castell sencer, justament per massa a prop em faltava perspectiva... però sí, sí, el que tu expliques és ben bé ho feien :-)
  Vaig a buscar la foto i en faig un altre post :-)

  ResponElimina
 5. Sí que són maques, sí, aquestes fotos! És arquitectura pura, em costa d'entendre-ho i tot!

  ResponElimina
 6. Sí, YÁIZA, és arquitectura, enginyeria i un munt de coses, tot està calculat, pensat i previst... Una passada :-))

  ResponElimina