EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 22 d’agost del 2017

Tuits de categoria...

Després del què hem viscut aquests dies, alguns dels nostres estimats veïns segueixen molt preocupats preguntant-se què ho fa que siguem tan tossuts que vulguem seguir parlant en català.

Aprofito el post per felicitar al Major dels Mossos d'Esquadra, Sr. Josep Lluís Trapero (o TrapHero com li diuen ja molts) per la seva genial resposta al periodista pesadet que ho volia tot en castellà...

Després d'aquest canvi de tuits...



Una ment d'aquelles àgils ha escrit això:



Encara ric!! ;-))

5 comentaris:

  1. Hi ha hagut molts tuits catalanòfobs, i menystenint el català. Molt curtets de mires són alguns, tenint en compte que els mossos informaven en fins a quatre idiomes, i que no tenen cap inconvenient en canviar d'idioma si els pregunten en un altre. Però bé, si ja els periodistes són així d'obtusos, com no ho ha de ser la ciutadania? Aquest darrer tuit és força graciós, no l'havia vist!

    ResponElimina
  2. Tenen tan interioritzat que el català és un idioma de segona que només serveix per parlar-lo a casa (i encara poc) que no se'n saben avenir de que tingui l'ús normal d'un idioma normal. Des de que l'any 1976 el president del govern espanyol d'aleshores, Adolfo Suarez, va dir que no es podia ensenyar química nuclear en català han passat 41 anys però molts espanyols continuen tenint la mateixa percepció... una mostra més dels "grans esforços" que s'han fet per part d'Espanya per respectar la diversitat cultural de "las nacionalidades y regiones que la integran".

    ResponElimina
  3. és lamentable que els de l'estat aprofitin els tràgics fets per carregar plens d'odi contra tot el que és nostre, l'idioma, la cultura etc ara deuen tenir mal de ventre perquè la nostra polícia hagi aconseguit desarticular en un temps de record tota la trama i a més el Major Trapero un exemple de bona comunicació i de saber estar

    ResponElimina
  4. No tenen arreglo... no hi ha cap altre solució que fugir pitant. "Alevosia" per parlar una llengua! Maretameva com estant de sonats.

    I el segon tuit m'encanta. Ja podem? Doncs som-hi bbgtghy louhgf mjhtdf bggyyhm.... 😂😂😂😂

    ResponElimina