EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 3 d’abril del 2012

Sembla broma

No sé si a tothom li passa, suposo que sí... A vegades entro a algun blog i es comencen a obrir pàgines de publicitat. Igual et surt una ONG, que una Clínica Dental. Jo les tanco perquè em molesten. Però fa un moment n'ha aparegut una que m'ha cridat l'atenció. Sabates. Venen sabates... a un preu molt mòdic... baratetes, aptes per a qualsevol butxaca...

140 Eurus


189 Eurus

5 comentaris:

  1. Sembla broma que algú inventi unes sabates tan horripilants i la gent es cregui que són la moda i se les comprin. Si no som una societat de 'borregos', no sé com se'ns pot definir.

    Les que em compro jo solen costar entre 60 i 70€, que barat no és precisament, però són molt normals, i per menys que això tampoc no trobes massa res decent.

    ResponElimina
  2. Ah, crec que sí fos dona, em riuria igualment de les 'pringades' que es creuen que portar aquestes sabates és guai.

    ResponElimina
  3. Sí, jo tampoc les compro "barates" perquè, per l'artritis, necessito que siguin molt còmodes, però bé. En tinc dues d'estiu i dues d'hivern i em costen més o menys com a tu... ara bé, me les faig durar, eh? A les darreres que vaig comprar d'estiu els hi vaig dedicar un post i tot! ;-) encara les tinc les dues com a noves. M'han d'aguantar aquest any també (serà el tercer any, anant alternant les dues) :-)

    ResponElimina
  4. Ai, mentre feia la resposta has posat el segon comentari :-))

    La veritat és que 189 Eur. per unes sabates em sembla demencial. Per aquest preu jo en tinc TRES parells... i la meva germana SIS :-DDD

    L'estiu passat veia noies que duien bota-sandàlia... el peu destapat i llavors tota la cama tapada (quina calor!!) i eren caríssimes. Ja ho dius tu, societat aborregada! :-))

    ResponElimina
  5. Quin vertigen! El preu i l'alçada dels talons!

    Ahir vaig estar voltant un barri una mica piju de la ciutat (tampoc el que més) i vaig passar moltes sabateries farcides de sabates bones de pell que rondaven aquests preus. A mi, d'un temps ençà, m'agrada molt mirar sabates! I m'agrada tenir-ne varietat, tot i que al final sempre acabo tenint un parell predominant i la resta són "satèl·lits". Les que m'he de posar més solen costar el que comenteu tu i en XeXu, que cal anar còmode. Els altres solen ser més baratets, sobretot a l'estiu (albarques i espardenyes que ronden els 20€...).

    Estic d'acord amb vosaltres que aquests models no són massa macos... però per gustos els colors, no?

    ResponElimina