EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 29 d’abril del 2012

Girl

10 comentaris:

  1. Mmm... feia temps que ningú no em torturava amb els Beatles per aquí, hehehe. On deu parar en Sanset?

    ResponElimina
  2. Hehehe, XEXU, m'has fet riure! ;-))
    De tant en tant t'hem de torturar una mica, no sigui cas que t'acostumis a la bona vida!
    Quan buscava la cançó també m'he recordat d'en SANSET! Ell era molt, molt més expert que jo!! ;-)
    Ara et faré una pregunta, per si tornes per aquí, i et demano sinceritat total... Sí, ja sé que sempre ets sincer, però podries respondre fent una broma i no, no... la pregunta va de veritat: Hi ha alguna cançó dels Beatles que t'agradi? No cal que la trobis "meravellosa", només que diguis "d'acord, aquesta admeto que té alguna cosa que em resulta agradable de sentir" :-)

    ResponElimina
  3. No sé si l'hauràs de torturar molt més que això... perquè en XeXu confessi una cosa així!

    No sé si hi és, però si hi n'hi ha una, pot ser que no s'ho confessi ni a ell mateix. Els principis són els principis!:)

    Jo sí que l'escolto i m'agrada recordar els Beatles!

    ResponElimina
  4. Hahahaha, CARME!! Vols dir que, ni que hi fos, no confessaria? Quina gràcia!! :-))
    De fet, el noi és tossut de mena... però amb tantes cançons, dir que n'hi ha "una" que no li desagrada, tampoc seria massa greu, no? hehehe

    ResponElimina
  5. Sempre torno al lloc del crim... quan me'n recordo. Com que esteu deleroses, contestaré. La veritat és que no m'ho he plantejat massa, sabeu? Quan és Beatles, ho aparto de la meva ment ràpidament. Ara, n'hi ha moltes que inevitablement tinc al cap i que sé cantar quan les sento (canto cada cosa jo també...). No en puc dir cap que pensi que és passable, perquè com diu la Carme, els principis són els principis, i les més conegudes són cutres a matar. Si sortís avui un grup així, seria un grup per nenes de 14 anys. Ah, ostres, què dic. Si els Beatles ja eren un grup per nenes de 14 anys!!

    Va, perquè no ploreu us diré que l'única que em feia certa gràcia de petit, no per bona, sinó pel que deia, era 'Lucie in the Sky with Diamonds'. El meu pare em va dir que la cançó parlava de la droga LSD, i llavors em va fer gràcia, quan ni tan sols sé si és veritat, ni m'he preocupat mai per saber-ho!

    ResponElimina
  6. CARME... has llegit el mateix que jo he llegit?
    Diu que sap cantar algunes cançons dels Beatles!! Ho ha dit!! ;-)))

    Ui, XEXU, doncs Lucie in the Sky with Diamonds no és pas de les que més m'agrada... quina llàstima!!
    Sí, coneixia aquesta història... tot i que ells diuen que no, que l'origen del nom és un dibuix que havia fet el fill d'en Lennon (Julian, llavors un nen petit), d'una nena de la seva classe que es deia Lucy... Ell li ensenyava els dibuixos al seu pare i quan aquest li va preguntar qui era, ell va respondre tot seguit "Lucy in the sky with diamonds"... els hi va fer gràcia i van fer la cançó :-)

    El fet és que està demostrat que aquesta petita Lucy, amigueta d'en Julian, existia, se sap qui és....

    Desgraciadament va morir fa dos anys de psoriasis artrítica.

    ResponElimina
  7. Vaja, anava a dir que m'ha fet molta gràcia el principi de la teva resposta, quan avises a la Carme, però el final del comentari no fa tanta gràcia...

    ResponElimina
  8. Sí, el comentari ha quedat una mica estrany... de fet, m'ha fet tanta gràcia que diguessis que en sabies algunes i que fins i tot les podies cantar (ni que fos un trosset, la tornada, el que sigui) que per això he avisat a la CARME ;-)

    Després, per assegurar-me que no et deia cap cosa incerta, he buscat la història de la nena, l'amigueta d'en Julian i llavors he trobat que s'havia mort i m'ha fet pena... i ho he deixat així i fa un efecte estrany... com contradictori... a més que m'he quedat només a la meitat de la info, que aquesta noia també tenia lupus, segons he llegit...

    Ai, em sap greu ara acabar aquest post així, amb comentaris tristos... Res, hauràs de dir una altre cançó d'ells que t'agradi (una miqueeeeta) ;-))

    ResponElimina
  9. Ei, que jo no he dit que m'agradin!! He dit que me les sé! També em sé les cançons de Britney Spears (no cal que miris qui és...) i no podria dir que m'agradi!

    ResponElimina
  10. D'acord, d'acord... no has dit que t'agradin... ;-)

    I no n'hi ha cap, cap ni una, ni un trosset, un petit fragment, que et sembli agradable a l'oida? ;-))

    La Britney Spears sé qui és de nom... una rosseta, jove... segur que trobaria alguna cançó que em sonés ;-)

    ResponElimina