EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 9 de juliol del 2010

Camí del Seminari...

Passar cada dia per aquest caminet que condueix directament a l'interior del Seminari és com fer un salt a una altre dimensió... magnífica!









2 comentaris:

  1. Això és el Seminari de Tarragona? Jo m'hi havia passejat per aquí, fa tants anys...

    ResponElimina
  2. Coneixes bé Tarragona? :-)

    Jo la trobo una ciutat preciosa, preciosa!

    A veure si et sé explicar exactament on són fetes les fotos... Per anar al Seminari, al costat de la Catedral, com qui diu (de fet a la darrera foto es veu un trosset de Catedral) doncs es pot entrar per la porta principal, com fa tothom, o fer una mena de camí que a mi em té fascinada, perquè passem per un túnel i tot jeje)

    Hi ha per aquella zona, una zona amb espais que es fan servir per fer activitats amb els nanos ara que no tenen escola... hi van esplais, juguen al futbol, etc... Passant per aquella porta, travesses la part on hi ha com una pista de bàsquet -tot a l'aire lliure, eh?- i, davant teu et trobes el caminet que he posat a la primera foto.

    Vas seguint endavant (a l'esquerra mirant amunt veus un trosset de Catedral, a la dreta et trobes aquesta imatge de la Mare de Déu, amb uns bancs de pedra al voltant...) i el caminet acaba un mur del Seminari, no es pot avançar més... però hi ha una porta de dóna a un túnel... passes el túnel i ets DINS el Seminari, pels passadissos, si et descuides et fiques a un pati on després hi ha la cuina... :-)

    A mi m'encanta entrar per allí perquè, com a criatura que sóc, és com si aquell túnel em fes canviar de "dimensió" i entrés a un món espiritual... i passo per allí i em sento feliç, feliç i amb molta pau :-)

    He de dir que la porta de exterior normalment està tancada, aquests dies venen des del Seminari a obrir-la perquè puguem deixar els cotxes allí.

    Els xiquets que van a fer activitats passen per un altre lloc que no sé on és :-)

    ResponElimina