EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 17 de juliol del 2010

Conversa estúpida que he tingut moltes vegades amb diferents “algú”...

Assumpta.- No aguanto l’estiu!!
Algú.- Ai, a mi m’agrada molt...
Assumpta.- Amb aquesta calor tan enganxosa... no sé com us pot agradar, és angoixant...
Algú.- No, dona, tanta calor tampoc m’agrada.
Assumpta.- Ehem... és que a l’estiu fa “tanta calor”...

Grrrrrrrrr... no pot ser que a ningú li agradi l’estiu, em nego a creure-ho!!!

4 comentaris:

  1. A tothom li agrada molt l'estiu, i després es queixen de la calor. Això és el que em fa ràbia. Sigues conseqüent, collons! A mi m'agrada el fred. És clar, em molesta quan se'm fica als ossos, però a la que apareix el sol ja no puc amb la meva ànima.

    ResponElimina
  2. Això és el que jo penso... si els agrada, doncs que aguantin!!

    Nosaltres, que no ens agrada, hauríem d'estar exempts :-DD

    ResponElimina
  3. Ei, noi i noia... que sou una mica capsquadrats, potser? je, je, je...

    A mi m'agrada l'estiu, i la tardor també... :)

    Conseqüents, sí, en sou, capquadrats també! Amb tot el "carinyu" que us tinc a tots dos.

    Tot té dues cares a la vida, l'estiu també i l'hivern, i la pluja, i la neu... si li veus la part bona, t'agrada fins i tot l'estiu! I només de tant en tant dius, buf! quina calor! i ja està... i gaudeixes de dur roba lleugera, de banyar-te, de prendre refrescos que et venen moooolt de gust, de les nits... dels gelats, del Viena! Dels horaris diferents, de la claror que s'allarga, dels ocells que canten més que mai, dels colors més lluminosos, de les activitats de vacances... té tantes coses l'estiu, que no són calor!

    Jo també suporto molt millor el fred que la calor i us entenc molt bé, però malgrat tot, si em demanessin de passar a l'hivern d'avui a demà, diria que no. M'encanta viure cada temps al seu temps...

    Perdoneu, però a vegades em feu patir... us passeu l'estiu així, de queixa en queixa... i això no és bo per la salut! Gaudiu de l'estiu, bonics, au va!

    ResponElimina
  4. Jajaja ai Carme... de l'estiu només m'agrada una cosa (veus? UNA si, eh?) i és que els dies siguin llargs. A l'hivern, quan a les sis ja és fosc em fa una mica de tristor.

    El problema, en el meu cas, no és només de "gustos", és que a l'estiu em trobo pitjor... llavors, clar, un vol trobar-se bé :-))

    En quant a la roba lleugera... a mi m'agrada més la roba de tardor-hivern jeje... llana, jerseis gruixuts, bufandes, guants... ooooh ;-)))

    ResponElimina