EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 22 de juliol del 2010

Kosovo independent, Catalunya la següent!!

La Viquipèdia ha actualitzat avui mateix la seva entrada per a KOSOVO.

Després d'anys de disputes i negociacions, Kosovo declarà la seva independència el 17 de febrer de 2008. Molts països com els EUA i organitzacions com la Unió Europea han reconegut ja la seva independència, encara que països com Sèrbia, Espanya i Rússia s'abstenen de reconèixer-la i àdhuc s'hi oposen amenaçadorament.


El 22 de juliol de 2010 el Tribunal Internacional de Justícia va determinar que la declaració d'independència de Kosovo no viola cap llei internacional, ja que segons va declarar el seu president, "les declaracions d'independència no estàn pas prohibides".

La foto tan xula del Tribunal Internacional de Justícia de La Haia la vaig fer jo fa uns anyets ;-)

23 comentaris:

  1. Ah, així que era així de fàcil? Doncs mira, anem a fer-ho:

    Declaro que a dia 22 de juliol de 2010, Catalunya passa a ser independent de l'estat espanyol i esdevé un estat de ple dret en el marc d'Europa.

    Ja ho tenim, Catalunya ja és independent. Avisa a tothom, ho hem de celebrar, no?

    ResponElimina
  2. Jajajaja sí, sí, així s'ha de fer... anem avisant :-DD

    Ja saps que Espanya no ens reconeixerà (de moment) però sí que ho farà el Regne Unit, Alemanya, Països Baixos... en fi, països civilitzats ;-))

    ResponElimina
  3. Ostres, hauria de verificar les teves fonts i assegurar-me del que han dit exactament, però en publicar el comentari que t'he fet he pensat que això es podia convertir en post! I si ho faig al Bona nit?? Què et sembla?

    ResponElimina
  4. Jo també ho he escoltat, Assumpta, i m'he posat d'una alegria que no vegis!

    ResponElimina
  5. Hola, Zel! ;-) Jo ho venia escoltant tot el matí per Catalunya Informació, però no he sabut el dictamen fins ara al vespre... sí, sí, una gran alegria!! :-))

    ResponElimina
  6. Aquesta és una notícia excel·lent. Ens ha de servir de guia pel camí que hem de prendre nosaltres. En l'actual àmbit europeu, la independència de qualsevol país és factible i legal. Només ens falta que la majoria dels diputats del nostre Parlament s'atreveixin a fer el pas.

    ResponElimina
  7. Eiiii! que és això de tenir dos blogs sense avisar :(( . jejeje ho dic jo que el de fotos el vaig tenir durant mig any sense dir-ho!
    Be, ara ja estàs fitxada!

    És una bona notícia però en fa l'efecte que Europa costarà també que ens entenguin

    ResponElimina
  8. Coltaaaaaaa, i com és que jo no coneixia aquest blog??? Què és això de no avisar? (segur que ho has fet i jo no me n'he adonat, ho sé...)
    M'agrada, m'agrada...

    Doncs ahir la notícia em va semblar bona, el primer que vaig pensar va ser: va, doncs, ara nosaltres!
    Després, pensant en els txitxarel·los que tenim com a classe política, em sembla que no tenim res a fer... A seguir somiant!

    (s'hi està més fresquet en aquest blog?)
    ;-D

    ResponElimina
  9. Hola, ALBERT, MIREIA i KUDY ;-))

    A mi aquesta notícia em va encantar... em va semblar com un pas més per a nosaltres ;-)

    En quant al blog, la veritat és que el vaig crear perquè em feia gràcia tenir una plantilla ben diferent per si volia posar fotos ben grans o pensaments petits :-) i durant dos o tres dies ho vaig anunciar a la barra lateral de l'altre blog... després ho vaig treure... no veia massa clar si continuar-lo o no i fins i tot el vaig tancar!! jajaja però blogger permet recuperar una adreça durant un temps, així que el vaig recuperar... És petit però té una història llarga ;-)

    Jo crec que sí que aquí fa més fresqueta (al menys avui!) ;-)

    ResponElimina
  10. Companys, recordeu que jo ja vaig fundar un país fa uns mesos. La República de les Terres d'en Sànset. Molts de vosaltres en sou ciutadans des de llavors. Per tant, i com jo sóc -evidentment- el cap d'Estat i -no va sortir a la premsa- com el tribunal Internacional també va reconèixer el meu país, us prohibeixo que aneu porai declarant Estats i mandangues vàries. No podeu renunciar a la ciutadania sansetiana. Penseu que ràpidament us faig un judici sumaríssim!!!

    *Sànset*

    ResponElimina
  11. SÀNSET, home, no em siguis serbi! .-PP
    Jo que pensava que reclamaries els drets de la República de les Terres d'en Sànset com a nucli històric d'aquesta nostra Catalunya independent!! ;-)))

    ResponElimina
  12. També ho faig, ara que ho dius. Les Terres d'en Sànset són el centre d'això que ara acabeu de fundar. I vosaltres en sou ciutadans! Com a molt podem parlar d'expansió territorial i imperialista del MEU país.

    El nostre següent pas serà Andorra! Ja veureu quin país més xulo que acabem tenint...

    *Sànset*

    ResponElimina
  13. Perdó...

    *President Sànset I*

    Que sembla que no us en recordeu...

    ResponElimina
  14. Ara, seriosament: si realment és tan fàcil, es pot saber a què coi estem esperant?????

    ResponElimina
  15. Per cert, que em sembla que la gent ho fa per vici castellà: en català és l'Haia, no La Haia ni la Haia (aquesta darrera, escrita aquí).

    ResponElimina
  16. SÀNSET... quedes absorbit jejeje... No pateixis, als llibres d'història es parlarà de la República de les Terres d'en Sànset amb molt de respecte :-)))

    NÚR, doncs, sincerament, fins ara no crec que la majoria de la societat es plantegés la independència, tot i que posicions nacionalistes en major o menor grau sempre han estat absolutament majoritàries... Ara la gent ja s'ho comença a plantejar... Una mica més de feina i ho aconseguim ;-)
    Ostres, doncs tens raó... jaja L'Haia doncs... :-))

    ResponElimina
  17. No ho has entès bé, és al revés...

    Pensa que el meu país està més militaritzat que Israel!

    *Sànset*

    ResponElimina
  18. El TIJ m'ha donat la raó a mi, diuen que els hi vaig fer una foto xulíssima... que la meva absorció és la que val :-))

    ResponElimina
  19. no tenir-te el petit blog enllaçat m'ha fet perdre mooooltes coses interssants!!!! ara ja et tinc fitxada al reader!!!

    ResponElimina
  20. RITS, ai, filla meva... si això és una mena d'experiment que no saps mai per on pot sortir :-))

    ResponElimina
  21. Vaja ja hi som molts a la festa! yuupii!

    ResponElimina
  22. Si el món fos la catosfera això ja estaria fet!! ;-))

    ResponElimina