EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 24 d’agost del 2010

Quiero ser como tu!


Cada vegada que veig AQUEST POST em ve aquesta cançó al cap... avui crec que ja l'he cantat unes vint vegades... no és que canti malament però els meus veïns potser n'estiguin una mica farts... perquè no la canto fluixet precisament :-)

Ara estic fent el post tot posant en pràctica el meu sistema de "tecleig rítmic qual si s'estés tocant un teclat (musical)" és molt divertit...

Oh duri dú, (xubi dú) quiero ser como tú (xubi dubi duà)
quiero andar como tú (wap), hablar como tú (wap) dubi dubidu da tú
A tu salud,(xu dubí) oh dímelo a mi (xubi dubi du du),
si el fuego aquí (du wap) me lo traerías tú...
...

4 comentaris:

  1. Josep Lluís, les pastilleeeeees!!!

    ResponElimina
  2. doncs a mi em recorda en balú i en bagheera!!!!! genials

    saps que va ser la meva primera peli? (bé, de fet estic entre El libro de la selva i Peter Pan, però com que m'agrada més aquesta, no goso preguntar-li a mon pare xq em digui quina va serla primera que vam anar a veure)

    i de fet en puck s'havia de dir bagheera, una estranya fixació i admiració a les panteres negres, però al final vaig pensar que era massa trastin i bon jan i no li esqueia.

    ResponElimina
  3. horrible! llegint la lletra dela cancço m'ha vingut la tonada i no recordo de quina peli era. Sisney fa molt mal, de vegades! I sort que no era una canvço d'Hercules que me les ser totes!
    És el llibre de la selva? Vaig a mirar el video

    ResponElimina
  4. XEXU.- hehehe en Josep Lluís no em dóna les pastilles per això... si ell fins i tot imita que balla una mena de charleston quan la poso!! Juasss...
    A més, la culpa és teva per haver fet un post amb un títol que fa ballar :-)) (a tu salud / oh, dímelo a mi / si el fuego aquí me lo traerías tu) :-PP


    RITS.- El meu germà tenia un llibre amb imatges ja de la pel·li de Disney -la qual cosa deu voler dir que és mooooooolt antiga- i a mi m'encantava!! :-))
    Puck és més curtet i més fàcil de dir en un moment donat ;-))


    MIREIA.- Com et llegeixi en XEXU t'envia al manicomi amb mi mateixa :-))
    Siiiiiii El llibre de la selva!! ;-))
    És xulíssim, eh? I la cançó, tot s'ha de dir, una passada de bona! :-))

    ResponElimina