EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 26 d’agost del 2010

I de cop...

I de cop, en contradicció amb totes les previsions meteorològiques, es va girar aire fred i les temperatures van baixar deu graus.
Va ser el 26 d'agost més maco de la seva vida.

16 comentaris:

  1. Tant de bo tinguis raó, però les previsions a Lleida i Tarragona per avui són de 40ºC... esperem que, com dius, s'equivoquin.

    ResponElimina
  2. Encara no és un quart de nou del matí, però jo ja em prendria amb molt de gust un batut de regolemics ben fresquet. :-))
    Així que, tal com pinta la cosa, em sembla que aquest apunt l'haurem de considerar una altra incursió teva en el gènere de la ciència-ficció. ;-PP

    ResponElimina
  3. Assumpta!

    Si tens raó et fem un regal ben maco!

    *Sànset*

    ResponElimina
  4. XEXU.- Era un desig... vaig pensar que si l'escrivia potser es faria realitat ;-)


    McABEU.- Si poses el dit índex de la teva ma esquerra damunt la "r" de Regolemic i el dit petit de la ma dreta damunt la "l" de regoLemic, fas una respiració fonda i, en deixar anar l'aire dius "batut", a través d'aquests dos dits rebràs els efectes exactes refrescants d'un autèntic batut de regolemics ;-))


    SÀNSET.- Un regal!! Quina il·lusió! :-) Tot i que em sembla que... sniff


    ELVIRA FR.- Sí, xiqueta... aquesta és la trista realitat :-)

    ResponElimina
  5. Fet!.
    Boníssim. Com es nota que els regolemics estan acabats de collir, res a veure amb aquells succedanis envasats que trobem al planeta Numèric. ;-DD

    ResponElimina
  6. McABEU.- Què amables i atents sou tots els numeriencs! ;-) Sou un dels planetes més agraïts :-)
    Vols que et faci arribar uns cistellets amb uns transporters que surten cap a Numèric aquest vespre? T'hi posaria uns crobellencs finíssims, uns flagnortis, tomàquets, llimones, ruflemons, pèsols, parontines verdes i parontines mixtes, taronges i, evidentment, regolèmics... a més d'unes espècies boníssimes per fer el batut :-)
    Si ho congeles, t'aguantarà dos cicles tan fresc com acabat de collir :-)

    He consultat un company de segon cervell numèric i diu que, segons l'aproximació relativista XYZ'W que ens permet comparar les unitats espai-temporals, dos cicles és "un mes" :-))

    ResponElimina
  7. No saps com t'ho agrairia, fa anys que no em faig una truita de ruflemons de veritat, els que trobo aquí semblen plàstic. Així que no pateixis que segur que no deixaré que passin els dos cicles abans d'acabar-me'ls tots. ;-D

    Per cert, no t'ho pensis que tots els numeriencs som amables i atents, la majoria són uns caps quadrats. El que passa és que jo sóc una mica rar, només et diré que l'altre dia vaig llegir un llibre (d'aquells en paper) i em va agradar! :-))

    ResponElimina
  8. McABEU.- Bé, jo no conec molts numeriencs, però fa anys vaig conèixer una velleta adorable, tenia uns 3.500 cicles, més o menys, i havia estat mestra de mestres, però ara feia brodats... tenia uns quadres preciosos... tots amb números, això sí... Si haguéssiu vist la bellesa d'un 4 fet com de tronc de brullema i tot envoltat d'heura en més de deu tons de verd!!... I un tapís amb els catorze primers dígits aureliantins (jo no sabia massa què era, a partir de deu m'atabalo) però ella, mestra de mestres, m'ho va explicar tan bé!! En uns colors tan preciosament triats...

    Ai, perdoneu, que ja començo a xerrar massa, el meu cervell artístic treu la vena narradora i no acabaria. Disculpeu :-)

    Deia que he conegut pocs numeriencs però tots molt agradables. Un era comerciant de... bé, bé, que em tornaria a embolicar...

    Ara mateix us preparo els cistellets amb els fruits que he dit, segur que en gaudireu moltíssim i podreu fer unes truites, amanides, batuts i salses deliciosos :-))

    Això sí, quan arribin els joves transporters i s'aturin al vostre parador d'abastiments, si treuen les cartes per fer una partideta i descansar, no els hi digueu res. S'enfaden molt si no poden jugar al pinacle una estona. La seva feina és cansada i de molta responsabilitat i tenen pactats aquests descansos. Vosaltres deixeu-los jugar i tot anirà molt bé :-))

    Vareu llegir un llibre de paper!! Si ja sabia jo que teníeu ànima de trobador!! Potser fins i tot algun avantpassat juglar!!... M'alegra moltíssim que us agradés l'experiència lectora. Ara, aquest llibre, el podeu guardar... d'aquí un temps, us pot tornar a servir :-))

    ResponElimina
  9. Tu si que ets molt generosa i sens dubte tens raó. De numeriencs, com de totes les altres races de la galàxia, n'hi ha de bons i de dolents. Depen dels individus, no del planeta. ;-)

    No pateixis pels transporters, en tinc tractes habitualment i fins i tot he fet més d'una partida de pinacle amb ells... bastant sovint els deixo guanyar, no són mala gent quan els saps tractar. ;-))

    El llibre que et deia ja el tinc guardat per rellegir-lo i, no ho diguis a ningú però ja me n'he fet portar un altre de diferent. Espero que ningú del meu planeta llegeixi això, hauria de donar moltes explicacions. ;-)))

    ResponElimina
  10. No fa la pinta que hagin de baixar gaire els temperatures! ens esperen uns dies de molta i molta calor! Ahi, i quan acabi, una nova plujada que desbordarà rieres i el que es trobi per davant.

    ResponElimina
  11. McABEU.- Benvolgut Magister numerienc! Si els transporters us han admès a una partida de pinacle amb ells podeu garantir que les portes de tots els paradors d'abastiments de l'univers són obertes per a vos com si fossin casa vostra ;-) Molt pocs són els que han tingut aquesta sort! :-)
    Bé, fa a penes tres o quatre zyns que els transporters han sortit d'aquí... Si el viatge és tranquil a la sortida del segon sol els teniu al parador d'abastiments principal de Numèric :-)
    La referència (la frase clau) és: "Tota la bona gent estima Milan, Ajax y Auxerre" i us donaran tres cistellets amb els fruits més bons de Cataloviena :-)
    Abans no us ho he dit, però crec que aquella velleta que brodava, també havia llegit llibres de paper :-))


    ALBERT B. i R..- Nooo hehehe era tan sols un desig :-)) perquè la veritat és que això és insuportable ufff
    Però esperem que després no passi res tan dolent com el que dius!

    ResponElimina
  12. Assumpta, ànims, tú pots!!!!

    PERSISTIREM a la calor per celebrar l'arribada de la tardor!!!!

    ResponElimina
  13. RITS.- Uaaaaaaaaaau PERSISTIREM! La paraula màgica!! :-))) Sí, aguantarem! I guanyarem!! ;-))

    ResponElimina
  14. Acabo de recollir la tramesa a la mateixa central del parador d'abastiments de Ciutat Numèrica (no he pogut esperar que fessin el repartiment diari) i t'he de dir que t'has passat. Quina abundància! :-)
    El meu primer pensament ha estat que no podia acceptar un regal tan gran i que ho havia de retornar, però hauria estat una llàstima que tot allò es fes malbé amb tants viatges, no? :-))
    Així que ja ho tinc a casa i només he de decidir per on començar, tot fa una pinta boníssima.
    T'estaré agraït per un període de temps que només puc expressar així [f(x) = lim (n/x) quan x tendeix a 0], em sembla que els matemàtics de la vostra raça dirien que la solució seria x = infinit, però encara es queden curts. :-DDD

    ResponElimina
  15. Benvolgut, respectat i admirat Magister McABEU... per als Catalovienencs, fer presents dels nostres fruits és quelcom que ens fa molt feliços, per tant hagués entristit en gran mesura el meu cervell sensible veure retornat el meu humil regal... Veure que el valoreu d'aquesta manera i que, fins i tot, ho heu anat a buscar personalment a la central del parador d'abastiments m'ha inspirat un poema (que no posaré per no cansar-vos) :-))

    Sí!! Infinit sé què vol dir!! :-DD: "molt més que molt: tant que no ens ho podem ni imaginar" oi que sí? :-)

    Espero que pugueu gaudir de bons plats mentre llegiu aquest nou llibre en paper que us heu fet portar ;-))

    ResponElimina