EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 2 d’agost del 2010

M'agrada quan plou per la nit...

... perquè es pot dormir millor.

Els gamberros de les motos, els incívics que juguen a veure qui fa més soroll fins les tantes de la matinada es queden a casa, quina sort!!


El meu carrer en silenci... és cert o estic ja somiant?

10 comentaris:

  1. A mi m'agrada perquè la pluja és necessària, perquè és agradable sentir-la des de casa, i perquè amb sort no ens l'hem de menjar després de dia. Encara que sempre és preferible a torrar-se de calor...

    ResponElimina
  2. Total i absolutament d'acord amb totes les raons que dius :-)

    Què plogui de nit i que això faci que al matí hagi refrescat una mica però que ja no plogui llavors :-))

    ResponElimina
  3. a mi m'agrada quan plou... a qualsevol hora ;)

    ResponElimina
  4. ELUR, SÀNSET... ui, no, a qualsevol hora no, que em mullo i m'esquitxo d'aigua bruta eccss... si els carrers fossin nets encara :-)))

    ResponElimina
  5. Als incívics que es posen amb els cotxes i els motos a fotre soroll se'ls hauria de retirar a l'instant el carnet de conduir. Per què sembla que cap govern vol fer res per a evitar la més que molesta contaminació acústica?

    ResponElimina
  6. aquesta nit la pluja ens ha despertat al pucki i a mi. Però ha estat una delícia sentir la pluja caure, crec que he tingut millors somnis després de sentir-la.

    ResponElimina
  7. al pis, tot fosc menys la pantalla de l'ordinador. finestra enllà, tot il·luminat amb cada llampec. Trona i plou a batzegades... l'aigua repica sobre la barana del balcó quan el vent canvia de direcció.
    Avui ha plogut dues vegades, totes dues m'han ensopegat a casa, jo em volia mullar una mica, potser surto al balcó a guaitar els llampecs.
    Una abraçada emplujada!

    ResponElimina
  8. Em despistes Assumpta amb això dels dos blogs ara no sé mai quin m'he de llegir...crec que millor me l'enllaço i s'ha acabat patir....jo també disfruto d'uns brètols d'aquests( tinc una bar amb terrassa just sota d'on visc...a la mateixa voravia) i no és culpa del bar són dels que es queden fins les tantes fent soroll i trencant coses...què be quan no hi són!

    ResponElimina
  9. ALBERT B. i R.- Jo no entenc perquè la Policia Municipal no fa res... sembla com si passessin de tot.


    RITS.- Es dorm genial, eh? ;-) És com si la pluja fos relaxant... i, a més, ha refrescat jeje


    ELUR.- "Jo em volia mullar una mica" :-))
    Jo prefereixo no mullar-me, m'agrada veure-ho des de caseta, tranquil·la ;-))


    ELVIRA FR.- Aquest blog és petitó... però em fa gràcia si el vens a visitar :-)
    Per aquí passen animals en moto súper escandalosos, gent amb cotxe amb la música súuper bèstia a les tres de la matinada, o alguns tocant el claxon i tot... per què hi ha gent així? :-(

    ResponElimina