EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 18 de novembre de 2010

Avui...9 comentaris:

 1. Mira, vinc de ca l'Elur ara i si ajuntes la cançó del seu post amb aquestes fotos, queda de conya.

  ResponElimina
 2. Això de les càmeres digitals, aquest petit objecte que poses a la bossa i que, quan veus coses boniques, te les guarda, és un gran invent, estimada ELFRI ;-))


  XEXU, t'he fet cas, he anat a ca l'ELURETA a buscar la seva música per mirar-me les fotos i, sense que serveixi de precedent, (hehe) crec que tens tota la raó, queda molt bé :-))

  ResponElimina
 3. Els núvols sempre són fotogènics, KWEILAN, ;-)))

  ResponElimina
 4. Les càmeres digitals són un gran invent, això és cert.
  Els núvols són molt fotogènics, no ho dubtem.
  Però, i ja que ella no ho dirà, deixeu-me dir que la fotògrafa també té un gran mèrit per aconseguir aquest resultat espectacular. ;-))

  ResponElimina
 5. Ostres, MAC, moltes gràcies!! :-))

  La veritat és que en faig tantes, tantes, que alguna ha de sortir més o menys bé :-) M'agrada moltíssim la fotografia, molt... els núvols em fascinen... i algun dia perdré la vista perquè he agafat el costum de fer-ne mirant al sol... miro un momentet i després faig la foto amb els ulls tancats hehehe

  Tu que coneixes una miqueta Reus, això és a la Plaça de la Llibertat, més o menys davant de Correus, una mica passat, anant cap el carrer Llovera :-))

  ResponElimina
 6. Molt maques!

  Si mai torno a perdre els somnis, com em va passar als últims relats conjunts, no marxaré pas a cap nau, no, vindré a enfilar-me damunt d'un núvol d'aquests

  ResponElimina
 7. hauràs de fer un blog només dedicat als núvols ;)

  ResponElimina