EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 10 de desembre del 2011

Blogger fa tonteries...

No sé què li passa a Blogger que, amb el Chrome, ha canviat el que es veu de la capçalera del meu blog gran... a més, no actualitza bé alguns blogs de la llista de la barra lateral... i és una llàstima perquè avui, la Rosa, al Blog Calendari d'Advent, explica un record molt maco de quan era petita.

No, no penso anar enllaçant aquí tots els posts del Calendari, encara que els darrers dos dies ho havia fet per no perdre l'habit de postejar una mica, avui no tenia pas la idea de tornar-ho a fer, però en veure que no s'actualitzava, el Petit Blog m'ha dit que a ell no li feia res de, per tercer dia consecutiu, servir de guia :-)

4 comentaris:

  1. No només el Blogger, també el Reader!!! Ara he vist que no m'actualitza els posts del Calendari d'Advent i no n'he vist cap! :( Indignació!

    ResponElimina
  2. El blog gran deu estar desentrenat, ja agafarà el ritme. Respecte a les actualitzacions, no sé per què passa, espero que no sigui un problema global de blogger, si no correm-hi tots. El reader no està massa actiu, però almenys aquest post sí que s'ha actualitzat.

    ResponElimina
  3. Pel que fa al calendari d'advent amb el firecox tampoc m'ha actualitzat però aquest sí que hi és. No entenc res....

    ResponElimina
  4. Jo em vaig quedar parada ahir, quan vaig anar a respondre alguns dels primers comentaris al post del pronòstic del Madrid-Barça, que vaig veure el meu blog raríssim. Com tenia el títol en vermell i la "descripció del blog" en blanc, doncs la meitat de la frase no es veia (blanc sobre blanc)...
    Clar que, ara que hi penso, potser avui és millor no posar massa blanc enlloc hehehe...

    Bé, la qüestió és que no sabia què passava, vaig obrir-lo amb el Firefox i amb l'Explorer i el veia bé...

    Després es van començar a desconfigurar algunes coses de música que tinc a la barra lateral... però es van arreglar i, finalment, em vaig adonar que no actualitzava el Calendari d'Advent!! i això de no actualitzar ho vaig anar a comprovar també al blog d'en MAC i de la MIREIA (que no fos problema meu) però no, tampoc ho tenien bé...

    Ara em dieu que el reader tampoc xuta massa bé...

    A vegades penso que algun dia, si tot això "peta", perdrem tantes cosetes, tantes anècdotes i records que tenim aquí, "suspeses de l'espai virtual..."!!



    PORQUET.- Encara ets a temps d'anar a veure tots els posts... Ànim!! Els primers mots encreuats d'en MAC ja estan solucionats, però dels segons encara queden moltes paraules... i hi ha escrits molt bonics! ;-))


    XEXU.- Hahahaha... ostreees, calla, calla, que ho vaig pensar... vaig pensar que potser per haver estat inactiu li passava alguna cosa! :-DD


    MIREIA.- Exactament, el Calendari d'Advent no ha actualitzat amb cap navegador i a cap blog dels que jo vaig comprovar... Em sap greu perquè el post de la teva mare és molt maco!

    ResponElimina