EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 16 de desembre del 2011

Ja comencem... ufff

Mitjans de desembre? Refredat segur!! Cada any és com si tingués un calendari exacte... ahir ja sensació de fred... avui mal de coll, esternuts... ufff... a veure què durarà aquest!


Per cert, que això de la falta de gana és mentida... Jo sempre tinc gana! :-))
Sortosament, tampoc tinc mal d'orella... i, de moment, el que més em molesta és el mal de coll.

18 comentaris:

  1. Aigua amb mel i llimona, Assumpta!!

    I bona nit, que ja no són hores! ;)

    ResponElimina
  2. De mel en tinc, però de llimona no :-)
    Ja plego, ja, guapa!! Smuaaaaac! ;-))

    ResponElimina
  3. A cuidar-se doncs... i que et cuidin també!

    ResponElimina
  4. El que et diu la Yáiza per a mi és un remei infal·lible, però no només quan estic refredada, sinó tot l'any i la veritat és que em va molt bé...Cuidat i que no sigui res!!
    També vull dir-te que m'han agradat molt veure aquestes manetes fent aquest pessebre de plastilina que els ha quedat tan maco!!...Quina mestra!!
    I donar-te l'enhorabona per aquest èxit del calendari d'Advent!!...El que tu no aconsegueixis!!
    Una abraçada i el meu desig que aviat et trobis bé.

    ResponElimina
  5. Cuida't Assumpta, a fer bondat. Curiosament, a mi la gana tampoc no em falla mai... quin desastre.

    ResponElimina
  6. Jo estic millorant però encara sento un grapat de gats barallant-se dins la meva panxa...ai ai Assumpta cuida't que sembla que fa fred ja...mel i llimona per la gola!

    ResponElimina
  7. Fes-nos cas: Cuida't i deixa't cuidar.
    Espero que "aquest" duri ben poc!! :-))

    ResponElimina
  8. PORQUET, de moment avui ja faig festa de classe d'anglès hehe... és que fa vent i a caseta s'està molt bé :-))


    MONTSE, moltes gràcies pels bons desigs! ;-) Noto el refredat que va fent de les seves "per dins" com si no acabés de sortir... però ja passarà! :-)
    M'ha fet gràcia això de veure que fas el "tractament preventiu" a base de mel i llimona durant tot l'any... ho hauré de provar!
    I sí... els nens i nenes del grup de catequesi són molt macos, dóna gust fer qualsevol cosa amb ells perquè es porten molt bé!! :-)
    En quant al Calendari... la veritat és que hi ha un munt de gent col·laborant, en total jo hauré fet tres posts, però la CARME i en MAC n'hauran fet quatre cadascun!! ;-))


    ELFRI, han anunciat per aquest cap de setmana "fred de rigorós hivern"... i jo he d'anar a Barcelona... aissss tan bé que s'està a caseta! :-))
    A cuidar-te tu també!! :-))


    MAC, no sé què li passa a aquest refredat, és com si estès "encallat" hehehe... vaig fent esternuts, tinc el cap espès, em ploren una mica els ulls... el mal de coll ha baixat d'intensitat respecte ahir, però noto més mucositat... però és com si "no acabés de sortir"... amb una mica de sort dóna mitja volta i marxa!! :-DD

    ResponElimina
  9. Espero que estiguis millor i que demà et trobis bé del tot!!
    Bones vigílies!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  10. MONTSE.- Eeeei!! MOLTES GRÀCIES, GUAPA!!! :-DDD
    El refredat està molt bé... millor que jo!! hahaha... però bé, s'ha de passar!... En tot cas, estic contenta per poder-ho celebrar!!
    Petons!!!

    ResponElimina
  11. Per molts anys!!...Què ho passis molt bé i que se te'n vagin tots els mals, perquè veig que a part del refredat també hi ha altres coses que no et deixen tranquil.la.
    Què et milloris!!
    Una abraçada molt forta!!

    ResponElimina
  12. Vinc del blog de la Yáiza on he vist que ahir va ser el teu aniversari, i com que no avises, jo no m'assabento de res, que tinc mala memòria! D'acord, jo tampoc no aviso mai i alguns el recordeu... però no serà per l'edat que fas que no dius res...? He passat primer pel blog gran, però com que hi ha el relat conjunt, vinc cap aquí a fer-ho: MOLTES FELICITATS!!! A que la teva vida no ha canviat massa? Com va això del 5 a davant...?

    ResponElimina
  13. Ep, ep ep! Què és això de fer anys i no avisar??? Sort que he llegit el comentari d'en XeXu... PER MOLTS ANYS ASSUMPTA!!!!

    Però no ens faràs un post ensenyant almenys el pastís?

    ResponElimina
  14. MONTSE.- Mil gràcies!! El refredat està molt bé!! hehehe... jo tossint i tal, però la veritat és que, a part d'unes petites dècimes, no m'ha donat febre ni res... atacs de tos de tant en tant i mirar de no oblidar el mocador!! :-))


    ALYEBARD.- Moltíssimes gràcies!! :-))


    XEXU.- Homeeee em fa vergonya posar un post especial per a ser felicitada!! :-)) però aquestes coses no tenen data de caducitat i sempre fa il·lusió! així que Moltíssimes gràcies!! ;-))
    Què bo el post de la YÁIZA!! M'ho vaig passar pipa buscant les cançons!
    Això de tenir-ne 50 imposa una mica i, al mateix temps, em fa gràcia. És com un joc "a veure si ho sabré fer?" :-DD


    PORQUET.- Moltes gràcies, guapu! ;-))
    Aaaaai, és que no vaig menjar pastís!! Vàrem anar a sopar nosaltres dos i de postres vaig demanar flam de carquinyoli (això posava) però tenia gust de flam, molt bo això sí, però no li vaig trobar el gust a carquinyoli :-))

    ResponElimina
  15. Jo també he vingut aquí a felicitar-te!! Hahaha!! Veig que no sóc la única... és que mira que no dir res, dona! Ja sé que ho vas dir fa un mes just, crec, i creia que me'n recordaria, però mira. Així que res, PER MOOOOOOLTS ANYS!! Com es diu "cincuentona" en català? ;) Estic segura que no has notat cap canvi i que et sents igual que abans d'ahir... però tranquil·la, fer anys té els seus avantatges: si de cop et comença a aparèixer el lumbago, et falta l'aire per pujar les escales i et canses portant les bosses de la plaça, ja no cal admetre que no fas prou exercici (com hem de fer la resta), pots dir senzillament allò de "és que l'edat no perdona...!". =P

    Per cert, a mi també m'agrada molt la teva cançó de naixement. Em sonava i no sabia de què, i escoltant-la hi he caigut: la cantava el grup de gòspel de la meva facultat!

    Espero que acabis de passar un bon dia de l'endemà de l'aniversari!

    ResponElimina
  16. Per cert, ara revisava tots els teus comentaris (els he vist al matí des del mòbil quan he obert un ull... i m'he alegrat d'haver desconnectat la recepció automàtica de mails al mòbil ahir al vespre! La vibració de vegades em desperta,... i si m'haguessis despertat 5 cops seguits tu sola... ehem! =P). Doncs el que deia, que revisava els teus comentaris, i et volia dir que m'alegro que t'hagi agradat el meu post! Jo estic trobant molt divertit saber totes les vostres cançons! Ah, i escolta, pot ser que la cançó del Garbí (if you wanna be happy...) no sabia que fos coneguda per l'anunci que dius... de fet, creia que em sonava d'una pel·li, però ja ho he buscat i no, em confonia...

    Doncs res, ja callo una estona! =P

    Abraçadessss!!

    ResponElimina
  17. YÁIZA... és que m'agrada més així, que m'aneu felicitant de forma esgraonada, sense tenir res preparat!! :-P
    Ni idea de com es diu "cincuentona", però, a veure, deixa'm pensar... "cinquantona?" (no, ho he buscat al DIEC i no surt "cinquantó") :-DD
    M'has fet riure amb això de despertar-te cinc vegades per la nit!! Ja fas bé, ja de desconnectar el mòbil, que jo força nits vaig a hores intempestives!!
    La MEVA cançó la cantava un grup de gospel a la teva Facultat? Quina il·lusió! a m m'agrada molt el Gospel!! :-))

    ResponElimina