EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 3 de gener del 2012

Agendes plenes de dies... i prou.

Em sembla que em faré l’agenda jo mateixa. Aquesta tarda he anat a l’Abacus i, malgrat tenir un munt de models, amb colors variats, mides diverses i materials diferents, per dins totes eren gairebé iguals! Plenes de dies i prou!! Quina poca imaginació...

Tan sols una que s’assemblava una mica a la idea que jo volia, però costava 16 eurus!!... Que s’han begut l’enteniment?

Sí, ja sé que les agendes han de tenir dies, setmanes, mesos... però el que jo demano no és tan complicat. Vull una agenda que, a més, tingui fulles “extra” com a bloc de notes... i ja està. No té lògica? A mi em sembla una cosa absolutament pràctica.


Un model que m’agradava i que he tingut els dos darrers anys, senzillet, com una llibreteta amb espiral, ja no es fa (la de la foto és la meva del 2010: una plana amb una setmana a la vista i una plana lliure). Com he vist que no la tenien, ho he buscat a la web de la casa (Miquelrius) i, efectivament, ja no existeix. Tan bé que anava la doble funció d’agenda/notes combinat! Doncs res, ara et deixen un petit espai, igual per cada dia i t’aguantes.

Em compraré una llibreteta, buscaré un calendari del 2012 i aniré copiant els dies... la faré a la mida del meu gust, deixaré tot l’espai lliure que vulgui i em sortirà més econòmica i més bonica.

PS/ Fa un vent molt fort i, lamentablement, ja no és notícia perquè en fa gairebé cada dia. N'estic farta i avorrida.

18 comentaris:

  1. Ui... jo fa anys que he deixat les agendes de paper... coses dels mòbils supersònics!

    Ara bé, sóc un fan de les llibretes. Personalment les que més m'agraden (i sempre en duc una) són de Multifin! Baratetes no són, eh?... però és un "captrixet" (és que dir antull em costa) que tinc!

    ResponElimina
  2. Bon dia, PORQUET!! ;-)
    Ho he buscat al meu inseparable DIEC i "capritx" és correcte (1 m. [LC] Propòsit vingut a algú sobtosament, sense motivació aparent. Tenir capritxos. Ple de capritxos. Venir a algú un capritx. Obrar per capritx.) Qui ho havia de dir!! :-))

    Per cert, que estic per comprar-me una agenda petita i cutre a l'Esperança (la botiguera del barri, "Ex-Tot a Cent") que en té unes per 80 cèntims. I comprar una llibreteta petita marca "Not'hifixis" i anar amb les dues coses :-))

    Jo adoro les llibretes i llibretetes mira aquí Oi que són genials? :-)))

    Vaig a esmorzar, que he de marxar!! ;-)

    ResponElimina
  3. Ooooh,tants anys convençut que capritx era incorrecte... M'acabes de donar l'alegria del dia!!!

    Aquí trobaràs les que m'agraden a mi, hehe.... un "pijo" total (i pijo sí que és incorrecte!!!!)

    http://www.cabero.es/cb/main_ca.html

    ResponElimina
  4. Ohh! que xules (que tampoc és correcte hehe) aquestes agendes teves!! N'hi ha un munt! En vull una de cada! :-))

    Ostres, és important això de donar a algú "l'alegria del dia"! Iupiiii :-))

    Bé, jo vaig fent que aviat he de marxar, que m'espera una amiga per fer un cafè! ;-)

    ResponElimina
  5. Si en Pàmies passés per aquí et diria 'si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit'. Doncs això, més al teu gust no podrà ser. Segur que et quedarà genial. Després la forres bé, i serà la canya.

    ResponElimina
  6. Doncs ja ho saps, a fer agendes! Però després que no t'agafi el rampell i en facis 300 com va passar amb les postals haha

    La meva agenda és la cosa més 'sossa' (aquesta paraula no cal que la busquis, que ja he vist jo que no existeix) que se't pugui passar per davant però a mi em va bé. Sense agenda seria un estudiant molt patètic

    ResponElimina
  7. XEXU i MBOSCH... No sé, potser coneixeu alguna dona o noia capaç de passar-se UNA HORA a una botiga de roba... potser en coneixeu alguna capaç de passar-se UNA HORA a una botiga de bijuteria i complements... Però, coneixeu alguna ximpleta capaç de passar-se MÉS D'UNA HORA (de rellotge) a l'Abacus mirant llibretetes per fer l'Agenda i marxar sense cap? :-))
    Siiiiiii!! Em coneixeu a mi!! Virtualment, però em coneixeu! :-D

    La que no era massa gran, era massa pretita, amb massa fulles o poques fulles, la que tenia el paper blanc, no tenia les tapes com jo volia, la que tenia les tapes com jo volia, duia una cuadrícula horrible i molt marcada, la que no tenia el paper massa fi, el tenia massa gruixut i... res... al final he marxat perquè he pensat que les càmeres de seguretat, tanta estona sortint jo... no sé...

    Però res, en JOSEP LLUÍS m'ha dit que aquesta tarda em portarà a una altre papereria :-DD (Clar que, anant amb ell, no sé si m'hi podré estar una hora!... hehehe)

    Ah, MARCEL, molt bo! No, no em faré tres-centes, no... però aquest matí ja pensava en fer-ne dos models diferents... però mira en XEXU com té confiança en que si la faig jo quedaria bonica, eh? ;-)))

    Continuarà...

    ResponElimina
  8. A mi també m'encanten les llibretes i les agendes...

    A veure com acaba... ja ens explicaràs.

    ResponElimina
  9. CARME, de moment ja tinc una llibreta, d'espiral i amb totes les pàgines blanques (ni ratlles, ni quadrets)... és normal, no té res especial (tot i que l'he trobat cara, 3,10 Eurus, per ser el que és) però però com acabarà essent una magnífica agenda, doncs m'haurà sortit bé de preu ;-)
    Ara he de dissenyar com la vull omplir.
    Espero tenir agenda algun dia durant aquest any!! :-DDD

    ResponElimina
  10. Tens raó són cares les agendes i a sobre de vegades molt poc útils , la qual cosa és surrealista perquè si les agendes no valen per agendes ja em diràs! trobo una magnifica idea que agafis una llibreta i te la tunegis a gust ( si et surt bé igual les podries oferir a la teva botigueta virtual...) era una idea
    ( però és clar seria massa potser la inversió de temps) feliç agenda 2012!

    ResponElimina
  11. ui si ja havies tingut la idea tu....el vent altre vegada quin pesat!

    ResponElimina
  12. Si vas a l'ex-tot a cent i compres per separat la llibreta i l'agenda, se m'acudeixen algunes opcions genials i igual d'econòmiques per convertir-ho en el que tu vols:

    1) La goma de pollastre: per eganxar totes dues coses i no haver-les de buscar per separat a la bossa!

    2) Les grapes: pots grapar la contraportada d'una cosa, amb la tapa de l'altra, i voilà! Semblarà que sigui una sola cosa!!


    Ja ho veus, remeis cutrillos per problemes casolans... Jo també sóc molt primmirada triant agenda, però no sé per què, si després només les utilitzo el mes de setembre... (ah, sí, jo les compro de setembre a setembre, clar!).

    Ja ens ensenyaràs què fas o què trobes, al final, eh!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  13. Fa anys, molts anys que em vaig passar a l'electronica per`m'encanten les agendes....També em costava trobar-ne. Jo era de les que tenia una agenda i comprava els recanvis ( això et permet afegir pàgines en blanc, organitzadors... el que et convingui)
    Tinc ganes de veure com et queda, ens l'ensenyaràs, oi?

    ResponElimina
  14. moleskine, la teva solució es diu moleskine.

    pija? potser xò és mooooolt xula i té aquesta opció. setmana a vista a una pàgina i l'atra per posar-hi tot el que vulguis.

    val uns 15 eurets, xò a més, aquest any porten unes enganxines que enganxen!

    ResponElimina
  15. noooo, rits, que les moleskine ja les utilitza el Josep Lluís... encara es confondrien!! (encara que 'lo' seu siguin llibretetes i no agendes)

    A mi les moleskine m'agraden molt (les llibretes, vaja), però trobo que les llibretes que ensenya l'Assumpta en el post antic són molt més xules i tenen més gràcia!

    En matèria d'agendes moleskine, però, sé ben poca cosa...

    ResponElimina
  16. ELFRI, Saps el que no entenc? Si una llibreta de tapes dures i espiral pot costar -essent cara!!- dos o tres eurus... per què una agenda amb les tapes iguals, el mateix espiral i igual quantitat de pàgines ha de costar tres o quatre vegades més? Doncs res, a tunejar s'ha dit!! :-DD
    Ai el vent, xiqueta!! Ahir ens va donar una treva i avui ja ha tornat i diuen que al llarg del dia anirà in crescendo. És tan horriblement empipador! però res, com no puc fer-hi res, doncs paciència ;-)


    YÁIZA, hehehe el tema de les grapes ja havia estat una de les meves opcions! sí, sí... després ho folres tot... et voilà!! :-))
    Durant uns anys també vaig estar comprant unes agendes de la casa Multifin, de setembre a setembre, que tenien pàgines lliures al final. Encara hauré de tornar-hi...
    A veure si pel mes de febrer ja tinc agenda! :-DD


    MIREIA, ui, les electròniques són massa complicades per mi :-)) Tinc un amic, que la seva feina és tècnica, amb molta relació amb la informàtica i que, per tant, en sap un munt de tot això... Es va passar a l'agenda electrònica i l'any següent tornava a la de paper!! :-DD
    I també he tingut d'aquestes de recanvis hehe... Deu fer uns dotze anys, més o menys, en Josep Lluís em va regalar una Finocam xulíssima, que jo semblava una executiva amb aquella agenda :-)
    Durant uns anys, genial (tot i que els recanvis també valen una pasta exagerada) però fa tres o quatre anys es va començar a trencar i ja vaig haver de substituir-la.


    RITS, Siiii? De veritat que Moleskine té una opció just com jo volia?? Aaaai!! No ho sabia!! Certament, trobo que 15 eurus són molts per una agenda, és que tornem al mateix de sempre: si total és una llibreteta, per què ha de ser tan cara? Però bé, les Moleskine saps que no es fan malbé i la podria haver demanat per Reis!!... Bé, ara és massa tard hehe... ara ja tinc la meva llibreta per "tunejar", però moltes gràcies!! :-))


    YÁIZA, Hehehe quina gràcia m'has fet amb aquest segon comentari!! ;-))
    La veritat és que en Josep Lluís ja fa un parell d'anys que les compra a l'ex-tot a cent, però durant un temps sí que duia Moleskine i, més que per agendes, per les llibretetes, que són molt ben fetes, fortes, van bé :-))

    ResponElimina
  17. ui jo també et volia recomanar les Moleskine
    http://store.moleskine.com/es/12-months-weekly-notebooks.html

    però veig que millor que no. avui hi he pensat

    ResponElimina
  18. MIREIA, Ho he mirat i la veritat és que és ben bé la idea que jo buscava... Aaaaai!! per què no vaig preguntar abans?!
    Clar que, la veritat és que són molt cares... més val que em conformi amb la que em faré (no sé quan) :-))
    De totes formes, moltes gràcies! ;-))

    ResponElimina