EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 28 de març del 2012

Música, sensacions, records...

Hi ha peces musicals que se’t queden molt endins. Fa molts, molts anys, no recordo on (potser a l’escola, però no n’estic segura), vaig sentir aquesta que ara posaré... Em va fascinar. Però jo no tinc formació musical, els meus coneixements en la matèria són mínims... així que, quan la volia tornar a escoltar, no sabia com fer-ho perquè no recordava el títol ni l’autor ni res. Si alguna vegada, en alguna emissora de ràdio o per la tele, sentia algun fragment de l’obra, em quedava emocionada esperant a veure si deien el nom... però mai ho vaig aconseguir.

Fa uns dies vaig clicar un YouTube al blog de la Maria Escalas i... ho era!! Altaveus ben alts i... emoció a flor de pell...


9 comentaris:

  1. De vegades et pots passar mitja vida buscant una cosa sense èxit i just quan ja no hi penses te la trobes de cop. :-))
    Per aquest cas que expliques sé que hi ha programes que identifiquen el títols de les cançons només posant un fragment de les mateixes, no els he provat mai però d'existir, existeixen. :-))
    Ah, i molt xula aquesta Rachmaninov - Rhapsody on a theme by Paganini, Op. 43. Variation nº18 Andante cantabile. El tros que m'agrada més és el més "andante", aquell que toca tota la orquestra junta. :-)

    ResponElimina
  2. Hehehehehe, MAC!! m'has fet riure posant el nom sencer així!! :-DDD

    El tros en que toca tota l'orquestra junta és una passada, és maquíssim!! ;-))

    Fa anys em van parlar d'una web que es diu "mi-do-mi" (si no recordo malament) que taral·lareges una música i la reconeix, però per això es deu necessitar un micro i jo no en tinc :-P
    Si em quedo mirant la pantalla, per molt que taral·legi, no em diu res (i a vegades plou!!... ja vas veure dimecres passat!!) :-DDD

    ResponElimina
  3. Assumpta, és molt bonic! M'alegro que hagis pogut recuperar la cançó, sempre és una cosa bona, encara que hagi hagut de passar massa temps.

    ResponElimina
  4. YÁIZA, Doncs hi ha una peça que toquen al Viena (hehehe) que només és una flauta sola (bé, jo dic que és una flauta, igual sigui un oboè, o algun parent proper, no sé) que em té captivada... Els ho vaig preguntar i em van respondre que la música la posaven des de la central (a Sabadell, suposo) i que a tots els Viena sona igual. Fins i tot vaig escriure una carta a les oficines del Viena per si em podien dir quina música posen (sempre repeteixen les mateixes, són moltes, però quan t'hi passes tres hores o més, llegint, doncs clar, ja les coneixes) però no m'ho van saber dir... Algun dia me la trobaré també per casualitat!! :-)))

    ResponElimina
  5. Però a veure, quan no saps una cosa, no és millor preguntar-li al Mac directament? Acabaries abans!

    No l'havia sentit mai, però sona com una banda sonora de John Williams!

    ResponElimina
  6. XEXU, Si home!! hahaha un mail així: "Mac, si us plau, que em podries ajudar? (fins aquí, molt normal, segur que no s'estranyaria) és que hi ha una peça musical que busco fa molt de temps i no la trobo, fa així: Na na na na naaaaaaa na na na naaaaaaaaa na na na na na naaaaaaa na na na na naaaaaaaaa nanananá nanananá... :-DD
    Ostres, no sé qui és John Williams, ho hauré de buscar, però en cas que s'hi assembli en Rachmaninov la va fer primer!! :-P


    "Buenu", bona gent, us deixo una estona que tinc catequesi i avui, com que hi ha partit, estaran més nerviosos i esvalotats -cosa que, per altre part, no em molesta gens, perquè són tan macos!!- En Josep, només arribar, ja em donarà un pronòstic -amb el Barça guanyador, segur- i els demés aniran dient la seva :-))

    ResponElimina
  7. Fantàstica música, la conec però tampoc la tenia etiquetada...

    Ja sé que mires el barça... però jo t'ho dic ara i després ja et trobaràs el comentari.

    ResponElimina
  8. Hehehe CARME, ets una dona de gran saviesa :-)) Efectivament, estava mirant el Barça, ara estem a la mitja part ;-)
    Oi que sí que és maca? :-))

    ResponElimina
  9. ooh, ahir vaig deixar un comentari que no s'ha publicat!!! snif!!

    vaig estar-la escoltant un parell de vegades. és ben bonica i genera esperança!! quina sort que l'hagis trobat i compartit amb nosaltres.

    ResponElimina