EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 30 de gener de 2013

Encara que siguis de plàstic...


8 comentaris:

 1. Ho sap aquest nen que anirà a l'infern?

  ResponElimina
 2. No fa cara d'estar-ne gens penedit...

  ResponElimina
 3. Doncs jo continuo tirant tots els vidres al vidre... i no estic gens penedida... si no m'ho expliquen més bé, no ho entenc...

  Mira! els plàstics n'hi ha de tantes menes ... que no dic que no tingui alguna raó de ser, i no hi entenc i intentaré respectar el concepte "envàs" que ja és prou ambigu, però el vidre?

  Jo em considero una recicladora molt eficaç, ho reciclo tot i tinc mil bosses i bossetes a casa... i ara m'han acabat la paciència. Faré el que podré.

  ResponElimina
  Respostes
  1. CARME, t'entenc perfectament perquè em passa com a tu... Ara bé, la meva decisió ha estat "passar" totalment d'això de l'envàs... Tinc un rotllo d'esparadrap aquí al davant, està gairebé acabat (el fem servir per tancar la porta de la caldera de la calefacció que quan fa Mestral a lo bèstia, el vent l'obre i pega cada cop contra la paret...) Doncs bé, aquest esparadrap està en una bobina de plàstic... això és un envàs? :-))
   T'asseguro que jo ho penso tirar al contenidor del plàstic i em quedaré tan ample. Apa! ;-)

   Elimina
 4. jijjiji quina cara de trapella que fa!! Que jugui, que jugui!!

  Molt bon dia, que sap vosté que té mails per obrir?? ;)
  Aferradetes!

  ResponElimina
  Respostes
  1. És una mica trapella aquest xiquet... però sempre li havien dit que els plàstics anaven al groc i ara... ja veus! :-DD

   Ja he obert el correu! :-P

   Elimina