EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 7 de febrer del 2013

Happy birthday, Mr. Dickens!!


14 comentaris:

  1. Senyor Dickens, felicitats pel seu 201 aniversari i per la nominació del seu bicentenari als premis c@t. No es queixarà, eh!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es queixa,no, diu que està molt content amb el tracte que rep dels catalan bloggers ;-))

      Elimina
  2. M'afegeixo a la felicitació!!!

    Happy birthday, Mr. Dickens!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe està molt content, el que passa és que li costa una mica expressar els seus sentiments :-))

      Elimina
  3. Com passan els anys! ;) Per molts més, Mr. Dickens!!

    I a tu, aferradetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I qui ho havia de dir!! Tants anys i tan bé que es conserva!! :-))

      Elimina
  4. Sembla com si fos ahir i mira ja han passat 201 anys. ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com ha canviat el món, eh?... Recordes Oliver Twist?

      N'hauriem de llegir un altre :-DDD

      Elimina
    2. I tant que recordo el bé que ens ho vam passar llegint l'Oliver. :-)
      Ara estic embrancat llegint una heptalogia (encara que de moment és una pentalogia) que va de cavallers, dracs, trons, etc (en Xexu t'e'n pot donar més informació ;-D) però no em faria res tornar a agafar un Dickens (una mica més lleuger que El Casalot si pot ser) el dia que tu vulguis. :-))

      Elimina
    3. AAah!! tu també has "caigut" en aquesta sèrie on els bons fan coses dolentes i els dolents coses bones? :-P Llavors esperaré ;-))

      Saps què passa, que tots els Dickens que em falten són gruixuts!! Bé, potser no tant com El Casalot hehe... tinc "La tienda de antiguedades", (no està traduït al català... grrr) que em moro de ganes de llegir-lo, que encara és del "lot" de l'any passat, 782 pàgines, amb algunes il·lustracions (no gaires) de l'època entremig... És una preciositat, tot i que no és de tapes dures, és com un "entremig" i em moro de ganes de llegir-lo hehehe... però, clar, vaig alternant amb altres autors i tal....

      És aquest

      Oh! Mac! En tinc un que potser et faria gràcia (espero que es pugui trobar a les biblioteques... Novel·la, són unes notes dels seus viatges a Itàlia i es diu "Estampas de Italia" (òbviament, TAMPOC traduït al català snif) i té... 247 pàgines!! :-))

      Jo en vaig llegir un d'aquest tipus (Notas de América) i em va agradar molt

      aquest és el que jo tinc, però també va sortir una altre edició d'Alba Editorial, que és aquesta (Ja veus, "ells" a parells i nosaltres cap... llàstima de no haver estudiat traducció!) ;-))

      Bé, ja en parlarem :-)

      Una altre opció (que m'encantaria també) seria posar-nos amb David Copperfield, que era el llibre de Dickens que més agradava al propi Dickens, però aquest sí que hi ha traducció en català i jo no la tinc, en tinc una de fa anys, de la "Colección Austral" en castellà.
      A més que aquest sí que és força llarg... vaig a investigar, ara torno :-DD

      Elimina
    4. Ah, no! doncs no és tan llarg com pensava... la traducció al català (que és d'en Carner i aquest és el motiu principal pel qual jo encara no he llegit aquest llibre, perquè em passo la vida dubtant si atrevir-me amb Carner o no) Editorial Proa, 784 pàgines. Tapa dura... i val uns 31 Eur (amb IVA)

      Però bé... primer llegir els que ja tinc, no? :-))

      I també tinc "Nuestro amigo común" (Tampoc traduït al català, of course) però aquest el vol començar en Josep Lluís aviat :-)

      Elimina
    5. Doncs sí, jo també hi he caigut. :-DD
      Ja he acabat el primer llibre i ara vull llegir el segon. Però després potser no seria mala idea, descansar una mica de cavallers medievals i llegir un d'aquests que cites. Ja em miraré quin puc aconseguir i d'aquí uns dies et dic alguna cosa per mail per concretar-ho una mica més. :-)

      Elimina
  5. Good afternoon I am very very happy thank you very much !
    lovely
    Charles

    ResponElimina