EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 2 de març del 2013

Kumihimo

El MARUDAI tradicional per la tècnica japonesa del KUMIHIMO




El meu MARUDAI, és de joguina, però fa la corda perfectament!! ;-)

14 comentaris:

  1. Ets una artista, Assumpta!! No hi ha res que se't resisteixi, tot et queda maquíssim!!

    Aferradetes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. LLUNETA!! Recordes quan et feia les teves polseres que et vaig dir que tenia com una joguina per fer-ho? Doncs bé, amb les instruccions de la joguina no em sortia... però per fi he descobert amb uns tutorials a YouTube que aquesta és una tècnica japonesa que es diu KUMIHIMO i he après a fer la forma més senzilla ;-))

      Elimina
  2. Doncs, sí, ets una artista!!! No tinc ni idea de com deu funcionar aquest a joguina... pe`ro et queda el cordó super bé!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, CARME!! ;-) És tracta d'anar movent els cordonets per fer com unes trenes... però fins que no li he agafat el truc!! mare meva! :-DD

      Ara estic provant de fer-ne un amb llana barrejada amb fil de brodar però un fil que té una mica de "brillu" (com aquella brusa que em poso sempre pel les Gales dels C@ts hehehe)

      Elimina
  3. Marudai?. Kumihino?. Sempre s'aprenen coses noves als blogs! :-)))

    ResponElimina
  4. Això té el mateix principi que els tricotins aquells de fa un temps, no? Que encara no entenc com funcionen, ni aquells ni aquest, però me'ls ha recordat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe quina gràcia m'has fet amb això de "el mateix principi"... es nota que ets científic... Però bé, té la mateixa finalitat, que és fer "cordonet", per tant molt bona l'associació d'idees... el que passa és que el Kumihino permet moltíssimes més opcions. La que faig jo és la més senzilleta ;-))

      Elimina
  5. carai Assumpta ves per on fas servir un kumihino!!!! d'aquí a poc japonesa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que em comença a canviar la forma dels ulls ;-)))

      Elimina
  6. Això no és com ara un "scubidú"? No sé com es deu escriure però a ca meua sonava així...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, quins records!! ;-)) Sí, jo tampoc sé com s'escriu, però sonava exactament "scubidú".... Bé, allò també era una forma de fer cordonet però molt més senzilla, el Kumihimo porta, com a mínim, 8 fils de base i l'scubidú era amb 4 ;-))

      Ves a saber si l'scubidú no és també una tècnica més simple de Kumihimo i que no necessita ni aparatet... de fet, em puc imaginar perfectament com fer scubidú amb el "marudai" ;-)))

      Elimina
  7. havia vist llibres i material en alguna botiga a Houston pero no sabia per a que servien.... veus?? no en sé de tot com tu dius!!!! sempre hi ha alguna cosa nova per aprendre

    ResponElimina