EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 9 de juny del 2013

Oh, fantàstic mes de juny!!

14 comentaris:

  1. :)

    Diu que aquest any no hi haurà estiu... i cada cop que sento alguna cosa en aquest sentit, penso en tu i en en XeXu...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets un sol, CARME, però un sol d'hivern d'aquell que és com una càlida i suau carícia quan veritablement la necessites :-))

      Fora la calor!!
      Abaix la xafogor!!

      :-DDD

      Elimina
  2. Vaja, quina enveja que em feu! No havia caigut que vivies a Reus! Ves per on ara la nostre Raquel, està fent la residència a l'hospital universitari Sant Joan de Reus. Uau! quin hospital!
    I quin clima! nosaltres aquí a la plana, esperant que surti el sol i tips de pluja i vosaltres gaudint ja d'un bon solet. (bé té de confessar que si es queixa d'alguna cosa, l'únic que li molesta es el vent, però ja si acostumarà :P)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El nou Hospital Universitari és una passada de maco ;-)) i el millor que té -per mi- és que no li noto "olor d'hospital" (res, una mania meva hehe)

      Jo visc a Reus però no sóc de Reus, sóc de Barcelona... doncs bé, amb vint-i-dos anys que porto vivint aquí (des de que em vaig casar) encara no m'he acostumat al vent... Bé, acostumat sí, però segueixo protestant :-DD
      Un Mestralet suau pot ser agradable, deixa l'ambient net... però quan comença a bufar fort a vegades és de "canguelo" ;-)))

      Elimina
  3. Be no m'hi havia fixat! Plfff. Ara per ara, avui es a l'inrevés. Aquí de moment, solet però enteranyinat... les pluges s'esperen després de dinar. Per variar jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí, ara, en aquest precís instant 19,7º que s'està mooooooolt bé... Fa estonetes de solet tot enteranyinat i alternant amb núvols... :-))

      Elimina
  4. Ho sento, Assumpta: http://www.ara.cat/societat/EL_TEMPS-PREVISIO-DIUMENGE-XAFEC-CALOR-ESTIU_0_934706730.html

    Ha estat llegir la notícia i després veure el teu post. Impossible no fer la relació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mmmmm però YÁIZA... L'has llegit sencera?? És la cosa més contradictòria que he vist mai :-))

      Després de dir que pujaran les temperatures afegeix:

      De moment, però, el sol i la calor hauran d'esperar. El diumenge serà un dia insegur i variable, amb grans clarianes fins al migdia a la meitat oriental del país però ja força núvols i alguns primers plugims a les comarques de Lleida. A la tarda els xàfecs sobtats i les tempestes s'estendran a la resta de comarques interiors i -tot i que no es repetiran els aiguats d'ahir- podran descarregar 10 o 15 litres en poca estona. Prop de mar serà més difícil que hi arribi a ploure però de cara al vespre també cauran alguns ruixats de curta durada a la costa Brava i nord de la costa Central.

      Tot plegat, insistim, acompanyat d'un ambient més de primavera que d'estiu. La matinada ha estat força més fresca que les anteriors i al migdia la majoria de termòmetres es mouran entre els 18 i els 22 graus.


      Veus? Al final em donen la raó!! :-DD

      Elimina
  5. em sembla Assumpta que tornarà a fer calor aviat.....però que nos quiten lo bailao!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, No, ELFRI, que potser pujaran una mica, però de calor res de res ;-)) Ja ho veuràs, tu tingues confiança en mi que, de moment, anem bé :-DDD

      Elimina
  6. Ja està bé que em relacioneu amb el fred, però amb la pluja no, eh, que no m'agrada. Ja hem tingut alguns dies de calor, però de moment tot controlat. Si la cosa continua així a mi em va perfecte!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Diuen que ara pujaran, però que la setmana que ve tornaran a baixar... Iuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiii :-)))

      Elimina
  7. Per aquí va fent fresqueta, fa solet però també fa vent (suau) i això fa que no tinguem calor.
    Pera mi podria seguir així tot l'estiu!!

    Molt bona nit!
    Bessets

    PS: Demà t'envio un mail ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí ja han començat a pujar, però per la nit tornen a baixar hehehe. En aquests moments, 17.4 º i, tot i que van dient que cada dia farà més calor i que a finals de setmana pot semblar un "estiu"... jo sé que no... sé que aquest any no tindrem estiu :-DDD

      Elimina