EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 7 de juliol del 2013

He perdut el meu portamonedes!

Es busca:



No és aquest però s'hi assembla molt (aquesta imatge l'he trobat a Google).

Divendres per la tarda vaig anar a donar una classe d'informàtica i a la mateixa persona li vaig vendre un estoig per les ulleres: Total 18 Eur. que vaig guanyar. Tota contenta i feliç em vaig auto-convidar a un talladet a una cafeteria que hi ha davant de la parròquia mentre aprofitava per llegir una estona.

Després, vaig anar cap a casa... I des de llavors que no el trobo :-( 

He perdut tots els beneficis de la meva economia submergida. Ja que no tinc feina "normal" miro de fer algun caleró així... i per fer l'estoig són moltes hores! :-(

Sortosament no hi ha cap document (ni DNI, ni la targeta de La Caixa, ni els carnets de l'Abacus, la Biblioteca...) "només" hi havia monedes... En total uns 20 Eur. :-(

El portamonedes és molt bonic, el color és una mica més torradet que el de la foto i me'l va regalar en Josep Lluís per Reis fa molts anys, va ser una sorpresa i em va agradar molt, és molt tovet, de pell...

Si algú el veu, si us plau, que me'l faci arribar. Gràcies.

10 comentaris:

  1. Ohhhh, potser surt en alguna bossa que portéssis. has preguntat a la cafeteria?

    ResponElimina
    Respostes
    1. He buscat (i buidat) totes les bosses... he mirat fins i tot a llocs que és gairebé impossible que hagués anat a parar... Demà preguntaré a la cafeteria, però no duia cap nom, res... si em va caure i algú la va trobar, s'ho va quedar sense cap remordiment... snif.

      En fi... :-(

      Elimina
  2. Qui sap!! potser hi ha bones persones a la cafeteria i tens la sort de que l'hagin recollit...

    Em sap greu ninona!!
    Bessets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant de bo... però no tinc massa sort jo... Crec que ja no el veuré més :-(

      Elimina
  3. Tu pregunta... no se sap mai!!! I sí que sap greu, molt!!! A mi també!!!

    Recordo una vegada que L'Enric va perdre un bitllet de 5.000 pessetes, que en aquell moment era molt, sol... li va caure mentre treia altres bitllets per pagar al taller del cotxe. Doncs un bitllet de 5.000 pessetes a terra, li van tornar... el van veure de seguida i van pensar que era d'ell. Encara queda bona gent, pel món!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí que preguntaré ;-) però no tinc massa confiança... No sé, m'ha quedat com una tristesa "dins"... :-(

      Sí que hi ha bona gent pel món, i tant! A la meva mare una vegada li van estirar la bossa i la van fer caure a terra. Un noi que passava la va ajudar a aixecar-se i, amb bicicleta, va córrer darrera el lladre i li va agafar la bossa i li va retornar a la meva mare. Oi que sembla de pel·lícula? ;-) Ella diu que era el seu àngel de la guarda (i crec que n'està convençuda de veritat... bé, qui sap!)

      Elimina
  4. Em sap greu Assumpta, duc tota la vesprada buscant en google i no he trobat ni el moneder ni els calés. Però no t'hi preocupes, que com que són diners de l'economia submergida, quan intenten blanquejar-los els enxamparem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha mira que aconseguir fer-me riure amb aquest tema! Tan tristona que estava! ;-)

      No hi ha feina per mi... Ho tinc tot en contra: l'edat, fins i tot el temps fora del mercat laboral... i quan aconsegueixo guanyar alguna coseta (que, si et sóc sincera, faig broma però no em sento gens orgullosa d'això, jo vull fer les coses tal com Déu mana) ho perdo :-(

      Elimina
    2. T'entenc perfectament. Per a mi aquests diners que guanyes, fent el que fas i en aquestes circumstàncies, són els més blancs que he vist mai.

      Elimina
    3. JOTAPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE L'HE TROBAAAAAAAAAAAT!!!!

      Venia a dir-ho que l'he trobat!!! i trobo aquest comentari teu tan maco, maco, maquíssim!!! GRÀCIES!!! :-DDDDDDDDDD

      Elimina