EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 6 d’agost del 2013

La independència de Catalunya segons un veí de l'Hospitalet

5 comentaris:

  1. ole ole i ole visca aquest senyor! ara espero que no li diguin el nom del porc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això em fa por, pobre home, ell s'expressa respectuosament, sense faltar a ningú, en castellà... però hi ha determinades persones que això no ho poden acceptar. En fi, el nostre aplaudiment per ell!! ;-))

      Elimina
  2. Veus aquest home i no t'imaginaries mai que pot tenir aquest discurs, i aquesta claredat d'idees. Un home humil, un home que sap on està i coneix el seu entorn. No és tan difícil, aquí sempre hem estat terra d'acollida. Com diu ell mateix, el més problemàtic és que tenim l'enemic ficat a casa, més que els atacs que ens venen de fora. Ara, només sé una cosa. Cada cop som més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin home tan maco!! ;-))

      Hi ha un grup al twitter, que es diu "Independencia en castellano" que tenen aquesta mateixa forma de pensar. Ells són castellanoparlants perquè ja, de grans, els hi costa canviar, però estan contents de que els seus fills siguin d'aquí, estimen aquesta terra com a seva, la volen veure créixer... i també estimen els seus orígens i els hi sap molt greu determinades amenaces i insults...

      En fi: Bona gent ;-))

      Oi que sí, XeXu? jo també veig que cada vegada som més!! :-))

      Elimina
  3. Diu coses molt bones però també de molt dolentes, només en comentaré una de les que he trobat. Aquest senyor no concep que hi haja un català que no vulga la independència. Diu que eixe hipotètic 35% que no vol la independència, no acceptaria un resultat a favor. No sé que què voleu que us diga, però no m'agrada la gent que prejutja. De cap manera un català es pot considerar un enemic pel fet de no voler la independència.

    ResponElimina