EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 11 d’octubre del 2013

Adéu Twitter!


Després d'una discussió d'aquelles que et fa pensar tota l'estona amb "Assumpta, quina forma de perdre el temps" amb una parella d'unionistes: una noia madrilenya i un noi "català" on les paraules més fortes les han fet servir ells, sense cap mena de dubte i, tot i així, tampoc han dit res de l'altre dijous, em trobo amb això...


El Twitter m'agrada per la forma ràpida en que et pots assabentar del què passa al món, seguir un debat polític, un partit de futbol, l'actualitat de qualsevol tema... i anar comentant amb altres persones.

Ara bé, em sembla que és la cosa més desorganitzada que hi ha. Constantment sento i llegeixo queixes de comptes tancats i coses rares.

Hi ha un formulari per reclamar i jo he posat això: (faig uns retalls perquè no em permet fer la finestreta del text més gran i que es pugui llegir tot seguit)




Bé doncs, tot just enviat, rebo això:


Veurem com acaba...

10 comentaris:

  1. Doncs, el primer que se m'acudeix dir-te... és ben tornada als blogs!!!! :DDDD faig broma, clar, però aquestes coses fan com molta ràbia... sense cap explicació, sense cap raó... a mi me'l van "robar" el meu compte de Twitter. Enviaven coses que jo no enviava i la gent coneguda que ho rebia em van avisar. El vaig tancar i s'obria sol, mentre no canviava la contrasenya. Finalment la vaig canviar i de moment aguanta, però ja veus que l'utilitzo molt poc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no facis broma que jo també ho penso!! :-DDD
      La veritat és que no sóc cap santeta al Twitter, però en comparació del que "em dediquen", el que jo "dedico" és de nens de P-3
      Però, clar, qualsevol et pot "denunciar" clicant-te i a "ells" tant els hi fa.

      Segur, segur que no és cap errada que me l'hagin tancat, hi ha molt histèric que denúncia a la primera... En fi, vaig començant nous posts per fer... i a reprendre els meus llarguíssims comentaris ;-)))

      Elimina
  2. Jo no sóc gens actiu a cap xarxa social. Tinc compte a Facebook però hi entro ben poc, només de tant en tant per comprovar que el XAREL-10 hi continua enllaçat correctament, i també tinc compte a Twitter però només perquè el necessitava per connectar-me a una web de col·lecció de cromos. Però que a mi no em facin cap falta no vol dir que no admeti que són útils per aquesta immediatesa de contacte amb altres persones que ofereixen. Espero que ben aviat se't solucioni aquest problema, com diu la CARME ha de fer molta ràbia que et facin fora d'un lloc i a més no et donin la més mínima explicació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No em donen cap explicació però jo ja la sé... és obvi que els feixistes aquells em van denunciar (i utilitzo la paraula amb tota la intenció perquè ells ens la dediquen -juntament amb nazis- constantment a tots els catalans) Al seu preciós i -quadradet- caparró no cap que algú no vulgui ser espanyol... a més, creuen que la Sagrada Unidad de la Patria ve reconeguda directament a la Bíblia... En fi... bloguejaré més :-DDD

      Elimina
  3. Com la lies Assumpta! Què has fet perquè et bloquegin el compte? A qui has molestat amb la teva lluita? No tinc ni idea de com va això de la suspensió de comptes, no sé quins criteris segueixen, però segur que no has fet res mal fet com perquè te'l bloquegin, així que espero que rectifiquin... o com diu la Carme, que et tornis a dedicar als blogs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. He molestat a moltiiiiiiiiiiissimes persones :-DD
      Cada dia, a les 20:14 fem un TT sobre la independència de Catalunya i això hi ha molta gent que li produeix terribles dolors :-DDD

      Ara bé, t'asseguro que a mi m'han dit coses molt greus i que jo no insulto... el que passa és que no saben perdre :-P
      Ahir em vaig barallar també amb una diputada del PP, per cert (del Parlament)... a veure si va ser ella...

      Prepara't per nous comentaris quilomètrics!! :-DD

      Elimina
  4. Jo no entenc d'aquestes coses, però em crida l'atenció que tingues la deferència d'enviar-los la reclamació en castellà i ells t'hi responguen en anglés. Ja sé que tu domines l'anglés, però podia no ser així.

    T'ha passat com a mi de xiquet, totes les entremaliadures de les meues germanes les pagava jo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí, igual que l'exemple que poses ;-)) Em barallo amb algú (això no ho nego) però qui s'empassa els insults més grossos i tot sóc jo... i me la carrego jo... La vida es dura :-DD

      Nooooo no domino l'anglès hehe... puc entendre el que em diuen, però si hagués de respondre en anglès no sé pas si me'n sortiria :-DD

      Elimina
  5. Nena, ja veus jo quina activitat hi tinc... Escriu al bloc i tindràs més adeptes i seguidors. Jo, per exemple :0)

    Bon dia, a pesar de tot. Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, us hauré de fer cas... fer més posts, visitar més blogs i a passar-ho bé amb la gent maca com vosaltres!! Petonets!! ;-))))

      Elimina