EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 24 de gener del 2014

Jordi Cañas... sense comentaris.


Jordi Cañas, havia anat de canyes? S'havia fumat alguna coseta?

Nota: He editat el post a les 14:02 canviant el vídeo perquè l'altre tenia el so molt baix.

8 comentaris:

  1. Compareixença després de dinar, una mica massa de vi, una copeta per rematar... i un ridícul espantós, una mala i vergonyant imatge pel parlament català, no només es posa en ridícul ell, sinó a tots nosaltres. Però espero que els seus votants ho tinguin en compte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, amic XEXU, no... aquest mal pallasso no té prou entitat per posar en ridícul el Parlament de Catalunya ni a tots nosaltres. S'hi posa ell... patèticament.
      Ara bé, no em faig cap il·lusió que els seus votants ho tinguin en compte negativament, suposo que els hi deu fer gràcia i que deuen dir que parlava en to irònic i prou. Quina gent!

      Elimina
  2. Fa vergonya aliena veure una cosa així i encara més en tot un il·lustre senyor diputat del Parlament que ja es veu que d'il·lustre només en té el tractament protocol·lari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vergonya aliena potser sí... tot i que és taaaaaaaaaan aliena que gairebé ni m'afecta :-P
      Això sí... si un diputat de CiU o ERC hagués pujat en aquest estat a la tribuna d'oradors llavors sí que em moriria de vergonya... però n'hi ha que respecten el Parlament :-)

      Elimina
  3. Es un m.....millor en callo per que seria posar-me a la seva alçada i no en val la pena. Fa pena i vergonya aliena veure com un representant del poble (algú del poble la votat, pobrets meus) pot fer el ridícul d’aquesta manera tan barroera.

    ResponElimina
  4. Jo crec que són més que unes quantes canyes ...
    Vols dir que hi ha "gent" que pot votar un individu que fa aquest paperet?? :(
    I això sabent que hi ha càmeres...estem ben arreglats! Uffff !

    ResponElimina
  5. Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

    ResponElimina