EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 7 de gener del 2014

Elections in 2014


9 comentaris:

  1. Ostres, fa escassos cinc minuts que he vist aquest gràfic a l'Ara! De seguida he pensat que en faria alguna cosa, aquests detalls no ens passen mai per al als catalans. Està bé que n'hagis fet un post, sortim al mapa! Guanyarem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sóc ràpida! ;-) Però més ràpid ha estat el tuitero a qui li he copiat :-DD

      Volia fer-ne un post al Blog-Via, però la CARME té posada la crida de l'Assamblea pel tema del Dret de petició i trobo que és més important que la gent vagi a signar, per això l'he posat aquí.

      Fa goig, eh? Hehehe ja poden anar dient que nosaltres anem fent passes, segurs, tranquils, al nostre ritme, treballant, sense caure en paranys d'aquells que, mentint i insultant, volen que ens aturem en el nostre camí per barallar-nos... No, nosaltres som pacífics i tenim la gran força de la nostra il·lusió, el nostre convenciment, el nostre romanticisme i la nostra saviesa... Sempre m'ha agradat moltíssim això del "Poble unit, alegre i combatiu" ;-)

      És emocionant el transversalisme de l'independentisme... Gent de formes de pensar ben diferents coincidim en aquest punt... i treballem plegats!! ;-) perquè volem un País NORMAL...

      Quan siguem independents, tu seràs d'un partit d'esquerres i jo seré d'algun partit demòcrata cristià com cal que es formi (on no hi hagi Durans, clar...) però tant tu com jo no dubtarem mai de les ganes amb que tots dos hem treballat per tenir un país en comú... i això ja és començar MOLT bé ;-))

      Visca Catalunya Lliure!!!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Molt, moltíssim!! Estem vivint un moment tan important!! :-)))

      Elimina
  3. Quant he vist el gràfic al Tuiter se m’ha posat la pell de gallina. Quina Il•lusió

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo vaig imaginar la poca gràcia que els hi faria al PP i no vaig poder evitar tuitejar-los directament la notícia hehehe

      Elimina
  4. hihihi jo també n'he parlat ......ens copiem? quina gràcia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nooooooo, no ens copiem, és que les dues estem molt al dia i el tema ens apassiona ;-))))

      Elimina
  5. lo de copiar era broooma sí estem al dia, sí ens apassiona!

    ResponElimina