EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 21 de febrer del 2014

Bon rotllo i optimisme

M'agrada aquesta foto. L'he vist al Tuiter i m'he dit "l'agafo!"... Sí, m'agrada!!

9 comentaris:

  1. a mi també ! saps que els autoanomenats mans netes ( tradueixo del castellà que ja se sap que els catalans sabem idiomes) han presentat una querella contra el nostre president a qui acusen de sedició i de rebel·lió....doncs resulta que membres de reagrupament independentista s'han autoinculpat dels mateixos delictes davant el tribunal superior de justícia aquí la notícia http://www.vilaweb.cat/noticia/4174777/20140221/membres-reagrupament-sautoinculpen-sedicio-suport-mas.html, (dispensa he oblidat com s'insertava amb html )
    Jo també sóc culpable de sedició i rebel·lió!!!! tu que tens twitter piula-ho ens hem de declarar culpables! Podran portar milers de persones davant dels tribunals?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Elfriiiiiiiiii!!! Ets la meva heroïna!! :-DD I tant que ho piularé!! i en faré un post al blog indepe!!
      No poden amb nosaltres!! No poden!! :-DD
      Reverències, aplaudiments...!!

      Des de que vaig llegir el teu comentari (ahir) vaig estar buscant info i és genial. He llegit que hi ha gent que està entrant al feisbuc dels mansbrutes aquestes i els diu que també s'autoinculpen. Tu com ho vas fer?? :-)

      Elimina
    2. gràcies , d'heroïna res com a molt cafeïna i nicotina he hehe....no encara no he pogut fer-ho ja que no estic al feisbuc però igual a la web dels de reagrupament ens diuen com fer-ho, de moment la meva autoinculpació és virtual

      Elimina
  2. I tant que sí... el president més valent, optimista i de bon rotllo que hem tingut... i penso que han fet bé els de reagrupament, tots ens hem de declarar culpables de democràcia, com diuen al final de l'article que ens enllaça l'Elfree i jo afegeixo: culpables de desig de llibertat, culpables de somnis... culpables d'amor al nostre país, culpables d'amor al a nostra llengua.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre m'ha agradat Reagrupament (i em va fer molt poca gràcia quan en Laporta els hi va trepitjar el projecte... bé, jo ho vaig veure així) però el que han fet ara és brutal!! ;-)) Admirable!!
      Poetessa... sí, culpables d'estar boigs d'amor per la nostra terra!! :-))

      Elimina
  3. És vital que segueixi amb la idea de fer la consulta, que hagi agafat aquest timó, encara que té menys rellevància del que li atribueixen els poders espanyols, que ja els interessa que sembli una bogeria del president català i no una mobilització massiva del poble.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A Espanya no entenen res... no comprenen que en Mas el que fa és seguir el desig del poble... És la gent qui tira del carro i tenim la gran sort que el President ens fa cas... per això som tan forts! ;-))

      Elimina
  4. I com destaca aquest bon rotllo i optimisme quan veus que des de l'altre costat només hi ha amenaces, "emprenyaments" i voler fer-nos por.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho pots ben dir, ja!! Intenten punxar, agredir, provocar... però no poden... En aquest tema anem tan units que som invencibles!! ;-))

      Elimina