EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 20 de juliol del 2014

M'encanta com queda!!

4 comentaris:

  1. No em preocuparia gaire barrejar-me amb aquesta gent (potser així els vols a Islàndia serien més barats!), però la meva primera opció seria quedar-nos a la UE. Quedar-nos-hi i mirar de millorar-la, això sí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb la Merkel?... Eeeeecs. La Unió Europea em comença a fer mania... Repartiment de llocs, de càrrecs "això per tu, això per mi"... poder i diners.

      Elimina
  2. Ehem, Assumpta. Sé que no t'agradarà que t'ho digui, però la Merkel no es diferència massa del que és CiU aquí. El que passa és que ella, a banda de dominar al seu país, també domina Europa, perquè la majoria dels altres som uns arreplegats. Construïm un país d'esquerres i que funcioni i així podrem fer millorar la UE.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu deus pensar que jo sóc de "dretes".

      Jo sóc una "demòcratacristiana" de llibre... però si dic això a tu et ve en Duran al cap (ufff... perdona... una mica de mareig... ufff). No, no... no pensis en Duran.
      Si tens una mica de temps t'agrairia que llegissis dos articles. Són dos posts publicats al blog de la meva parròquia. Els dos han estat escrits per un mossèn que té més de 80 anys però que té el cap i les idees més clares que molta gent 40 anys més jove. Ell és un expert el Doctrina Social de l'Església... si llegissis una mica sobre això, veuries que, en MOLTS temes, la meva forma de pensar s'identifica molt més al que la gent diu "esquerres" en la divisió tradicional.

      De fet, fins i tot la pròpia Viquip ho diu:

      "La democràcia cristiana és una ideologia política heterogènia. En termes generals, la democràcia cristiana és un moviment conservador quant als temes de moral pública i tradició, i per tant, sovint els partits de dreta s'identifiquen amb la democràcia cristiana. No obstant això, la democràcia cristiana també pot ser definida com a força d'esquerra atès que, per les seves actituds comunitaristes, emfatitza la reducció de la pobresa, l'establiment d'un sistema de benestar, i la restricció necessària de les forces del mercat.

      Els posts són aquests:

      - http://cristreireus.blogspot.com.es/2013/06/el-nostre-funcionament-economic.html

      - http://cristreireus.blogspot.com.es/2014/06/si-les-persones-tenim-dret.html


      Si veus això i ho llegeixes, ja em diràs el què :-P

      Elimina