EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 10 d’octubre del 2014

A Tartan for Catalonia


Des d'Escòcia, ens arriba un regal molt especial! La notícia va sortir publicada a VilaWeb fa tres dies, però la veritat és que jo l'he descobert aquesta tarda al Twitter.

L'ha dissenyat David McGill d'International Tartans amb motiu de... bé, llegiu TEXTUALMENT com ho explica el blog que parla de la col·lecció de Tartans dissenyats per McGill:

"On the 9th November the citizens of Catalonia will vote in their own independence referendum and Scotland will be there. Or at least some Scots will be there to cheer them on."

I és que, per ells, parlar de consultes, referèndums i gent del poble que va a votar, sona tan natural... Si aneu a l'enllaç també trobareu ficades de pota grosses, però la boníssima intenció és el que compta! :-)

2 comentaris:

  1. Sincerament, penso que els escocesos no són amics nostres. Els devem fer gràcia, i potser alguns ens tenen simpatia, però nosaltres sembla que hem trobat els aliats perfectes perquè estan en situació semblant, i després resulta que quan institucionalment ens cal suport, Escòcia oficialment no es posiciona contra España, naturalment per interessos. Està bé que alguns ens donin suport, com hauria de fer qualsevol poble que no vol que li retirin la possibilitat de votar, però no ens regalaran res, com nosaltres que vam anar allà en massa (no parlo per mi) a donar suport a un referèndum que segurament van deixar-los fer perquè estava cantat que sortiria que NO. És una visió molt pessimista, però així penso. En altres llocs es vota de veritat, a UK els ho van deixar fer i després de les promeses perquè es quedessin, poca cosa. No és un lloc on emmirallar-se, només ens hagués obert unes portes que de moment estan tancades, les d'Europa, però ara ni això. De poc ens serveix el seu exemple, ens cal fer el nostre camí. Ara, això sí, el tartan és bonic, eh.

    ResponElimina
  2. m'agrada el tartan for Catalonia , ells van poden votar , possiblement tingui molta raó el XeXu , el govern britànic ja hi confiava en el NO , i aquí no ens deien ni fer una consulta....serà per la por que surti SI Si

    ResponElimina