EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 6 de març del 2015

Que és "macu"!!!

Per la seva edat podria ser perfectament un fill meu... li he agafat un carinyo especial... Quan no juga i posa aquella carona trista em fa llastimeta, quan marca me n'alegro moltíssim, em fan gràcia les seves ximpleries com ballar celebrant un gol, o el vídeo cantant amb l'Alves després de classificar-se per la final de la Copa del Rei... té un nen moníssim que, evidentment, podria ser el meu nét, he, he... i ara, a més, m'ha agradat trobar aquest tuit seu ;-)

6 comentaris:

  1. Bé, podria dir que a mi m'agrada d'ell precisament totes les altres coses que no cites i no aquestes, tret de quan marca, és clar, que també me n'alegro! A mi les seves sortides de to em sobren, però cal reconèixer que sembla molt més bon xaval del que semblava, i que futbolísticament m'ha sorprès molt gratament. Gran fitxatge, llàstima que estigui tan tacat per coses que no tenen res a veure amb el futbol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ell no té la culpa de les porqueries econòmiques del seu voltant, pobret... Ell és un nen feliç jugant a pilota i que ens fa feliços als demés amb les seves habilitats :-)

      Elimina
  2. sembla un bon noi i juga bé .....maco si que és el teu afillat si

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe ai gràcies, gràcies (Orgull de mare) :-DDD

      Elimina