EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 17 d’abril del 2015

Què maques són les manualitats!!

A Barcelona faran una fira de manualitats a la qual no puc anar, però bé... ho tinc súper assumit, així que no passa res. Però us vull ensenyar el vídeo que han fet per promocionar-lo. El trobo molt xulo!


Per cert, bona gent, si voleu regalar punts de llibre per Sant Jordi i els voleu fets a mà totalment, un a un, amb molt de carinyo i il·lusió, no dubteu de comprar-me'ls a mi!! ;-))



O qualsevol altre model que us agradi dels moltíssims que tinc al Blog d'Artesania! :-)

7 comentaris:

  1. Són molt bonics Assumpta! Ara no puc veure el vídeo, però a veure si em recordo de venir-lo a veure en un altre moment, que si han fet servir manualitats per fer el vídeo promocional segur que és molt xulo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet, són unes mans que van fent diferents coses i és maco veure tot el que un pot fer... des de menjar (fer pa, per exemple) a teixir, tenir plantes... ;-))

      Elimina
    2. Bé, finalment puc dir que he vist el vídeo! És xulo, certament.

      Elimina
    3. Caram! Ets un home de paraula ;-)

      Ostres, m'acaba de passar una cosa al twitter!! hehehe
      Un escriptor m'acaba de regalar el seu llibre... tot xerrant amb en David Fernández (el de les CUP) que és un tuitero que no li cauen els anells per xerrar amb tothom, és molt maco... doncs comentava un llibre, i... bé, en faré un post!! hehehe

      Elimina
  2. Si que és xulo el vídeo. M'ha sorprès veure el pa i el test amb flors (que jo no posaria dins les manualitats) però al final he vist que és una fira de tot allò que pots fer tu mateix a casa. :-))

    I xulíssims els punts de llibre. Com ja t'he dit més d'una vegada: ets tota una artista, ASSUMPTA! :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, tot el que un pot fer treballant amb les mans... :-))

      Tristament, l'scrapbooking que tant m'agrada, cada vegada té més "màquines"... algunes són molt lògiques, com cutters, cisalles, i tal... però pràcticament ja no es retalla res a mà. hi ha "taladros" de totes les formes (caríssims)... i, clar, a més "maquinetes" més macos els resultats... què hi farem ;-))

      Si algun dia coneixes algú que en vol: com a record de casament, bateig... el que sigui... fes-me publicitat, si us plau! :-)

      Elimina
  3. jo que soc una patosa! és admirable tot el que es pot fer! llastima que no hi puguis anar!

    ResponElimina