EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 23 d’abril del 2015

Una altre rosa...

Avui he tingut dues roses! ;-)  Una, la rosa natural, vermella, tradicional, com m'agrada a mi (una rosa blaugrana, per exemple, em faria gràcia per celebrar una victòria del Barça o, fins i tot, com un regal d'aniversari, però per Sant Jordi m'agrada vermella). Me l'ha portat en Josep Lluís a mig matí ;-)

Després de dinar, una micona abans de les quatre, hem sortit a mirar llibres... quin ambient tan maco! Quin orgull català em fa sentir sempre aquesta festa ta nostra! Com jo em canso aviat de caminar -i al migdia ja havia sortit una hora i mitja per vendre punts de llibre- cap allà les sis ja érem de tornada, amb les nostres compres i ell ha tornat a marxar, a treballar una mica més. Quan ha tornat... em duia una altre rosa!!! Una de gominola!!



Us informo que aquesta segona rosa ja no està sencera :-DDD

3 comentaris:

  1. Un company de feina ha portat roses d'aquestes per totes les noies de l'empresa! Els ha fet molta gràcia. Jo els n'he portat de naturals. Veus, entre els dos fem un Josep Lluís.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, sí, és veritat que alguna vegada havies comentat que portaves roses a totes les companyes! ;-)
      Vols a ma germana de companya de feina? No té ni idea de Biologia... de fet, les Ciències de 1r. de BUP li van costar una burrada perquè no li agradaven i no les estudiava... És llicenciada en Geografia i Història, té assignatures d'Empresarials, però llavors va canviar de ruta i va passar a Graduat Social. Així dons té dues carreres i escaig (no té res a veure, però presumeixo de germana hehehe)
      Doncs bé, fa anys treballava a una Gestoria i el "jefe" sempre portava roses per les noies (de fet només eren tres dones i una era la seva dona hehe) però a ma germana li feia molta gràcia el detall.
      Ara treballa a una assessoria (també a la part laboral) i són més gent, però ningú porta roses per ningú... Ella és súper detallista i el primer any que treballava allí, per Reis va fer un regalet a tothom, ara ja no fa res, pobreta... Doncs això, que si tingués un company de feina com tu, que li portés una rosa per Sant Jordi, et tindria a un "altaret"... igual et regalava un llibre i tot! :-))

      Elimina
  2. quin goig de roses una per alimentar l'esperit i l'altra l'estómac!

    ResponElimina