EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 15 de juliol del 2015

Per fi!!


La saviesa popular gairebé sempre té raó. Són dites que neixen de la comprovació dels fets moltes vegades... LA UNITAT FA LA FORÇA.

I ara, a treballar tothom!!

16 comentaris:

  1. A mi no erm desagradava gens la idea de les llistes separades amb un objectiu comú però ja que no ha pogut ser trobo que és molt millor aquest acord que aquell invent de la llista provisional sense polítics. I, el que és el millor, així podem deixar de parlar de llistes i, com dius, començar a treballar en el que de veritat interessa. Per tant, benvingut sigui!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi la llista sense cap polític, per aguantar uns mesos sense triar govern, per després tornar a votar em semblava la cosa més kafkiana que sortir de ment humana podia :-)

      Des del primer moment estava per una llista on tothom sumés. Si no hagués pogut ser també hauria acceptat les llistes separades però amb "cognom", únic... però això és millor :-)

      De moment ja sabem els cinc primers i crec que n'hi ha per tots els gustos ;-))

      Elimina
  2. Jo estic molt decebut Assumpta, molt. Per molts motius. Però sé que no et convenceré de res, prefereixo no barallar-me amb tu. Guanyarem les eleccions segur, però no crec que guanyem el país. Espero estar molt equivocat, i treballo cada dia per estar-ho, fins al final, faré tot el que calgui. Però era la pitjor opció de totes, i som tan llestos, que és la que hem triat. Ànims.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sé que tu ets dels que penses que en Mas resta... cosa incomprensible quan sempre ha estat el més votat. Les matemàtiques que fan alguns mai les he entès. I ara començo a saber fer alguns enigmes matemàtics d'en MAC, eh? ;-))

      Mai pot ser la pitjor opció aquella en la que tothom es pugui veure reflectit. Acabo de parlar per tuiter amb una noia d'ERC que està exultant!!! No t'enganyo. Ella m'ha dit que és ex-iniciativa i que els va deixar pel tema indepe i es va passar a ERC (amb carnet i tot). Està súper contenta amb en Romeva, amb la Forcadell i amb en Junqueras. Jo ho entenc com ella.

      En tot cas, respecto molt la teva opinió... però espero que t'equivoquis ;-)

      Elimina
    2. Els 5 primers són molt i molt potents, això canvia les coses. El que voldria és que no es deixessin a Súmate, i si poden incorporar David Fernández i/o Quim Arrufat, que ja no estaran en actiu, estaria molt bé, però no crec que s'hi prestin, per coherència. No, jo no penso que el Mas resta, jo crec que és absolutament necessari pel procés. Dic que és la pitjor opció perquè de totes les que es plantejaven, CDC+ERC+Entitats, i CUP per una altra banda, era la que menys suport tenia. Mas és necessari per arrossegar els seus convençuts, i no podem prescindir d'ells. Però tampoc de gent que votaria la CUP, i no ho farà si va amb CDC, perquè la seva prioritat no és la independència, però hi donarà suport si es fa d'una certa manera. Els necessitem a tots, i no volem que ningú arronsi el nas davant cap opció. Tant és. Que passi el que hagi de passar, espero que guanyem el país, no només les eleccions. Després, si vols, ja t'explicaré com va anar la reunió de l'entesa final.

      Elimina
    3. No sé si l'Assumpta ho voldrà o no, però a mi si que m'agradaria saber com va anar aquesta reunió. ;-)

      Elimina
    4. Home, que els primers havien de ser potents era una cosa obvia... No es podia fer una llista d'unitat posant gent que no conegui ningú i sense cap tipus d'experiència als primers llocs.

      Pots explicar-ho, que a en MAC li fa il·lusió ;-))

      Elimina
  3. Els acords, generalment no acaben de satisfer totes les parts.
    Era urgent arribar-hi.
    Els independentistes tenen dues possibilitats de vot: aquesta llista on també hi haurà Mas-Junqueras o la de la CUP.
    Si votem en conseqüència tenim moltes possibilitats de guanyar àmpliament.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord, XAVIER, era urgent, era imprescindible... Ara tindrem una llista on tothom podrà trobar algú amb qui sentir-se identificat i una altre llista més radical o anti-sistema o com li vulguem dir que és una arma fantàstica contra Pablemos i invents estranys. Em sento optimista!! ;-))

      Elimina
  4. Esperem que prevalgui més la unitat que la força ... i a treballar que ja és hora!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja tens raó, ja, SA LLUNETA!! A treballar! Que s'ha perdut molt de temps!
      La força la dóna la unitat :-))

      Elimina
  5. sigui com sigui hi ha una llista de consens i aixó és important, i amés encara que la Cup no hi sigui els seus vots també compten per al si

    ResponElimina
  6. A treballar, a treballar... crec que tenim moltes possibilitats que tot surti bé. Per a mi aquesta és una boníssima combinació.

    Ajunta moltíssima gent que desitjava aquesta unió i estic segura que convencerà a molts i encara queda la CUP pels anti Mas i pels anti.CDC... que potser s'haurien perdut si haguéssim anat tots junts. Ho trobo genial. En Romeva de primer i les nostres estimades "nenes" i ells dos a continuació. Per a mi perfecte!!!

    Ara, a treballar!!! ens n'hem de sortir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, CARME, estava tan contenta aquesta tarda quan he sentit la presentació de la Llista, que fins i tot m'he decidit a fer servir l'odiat Whatsapp aquest. Per una vegada ha estat útil hehe...

      He de fer un post explicant com ha arribat el whatsapp a mi :-D

      Elimina
    2. Ah, i com a dona, em sento tan orgullosa de les nostres "nenes"... S'han ben guanyat el lloc, han treballat incansablement durant molt de temps! .-))

      Elimina