EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 11 d’octubre del 2015

Ha tornat!!

Siiiiiiiiiiii ha tornat OH, HAPPY DAY! Un dels meus programes preferits de la "tele"... Iupiiiiiiiiii :-DDD


5 comentaris:

  1. per un moment em pensava que havia tornat el teu "arbre" a veure quan ens mostres com està .......o happy day molt bon programa , entreteniment ben fet, cors boníssims

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, mira! Pobrissó meu, l'arbret... li hauré de fer un post! :-)) (Quan li digui que te'n recordes d'ell estarà contentíssim!)

      A mi la música m'agrada... en general, tota... em relaxa, m'anima, m'alegra... moltes sensacions i totes bones... per tant, aquest programa seria impossible que no m'agradés ;-))

      Elimina
  2. Si? vaig veure el primer programa i em va decepcionar força. Potser li doni una altra oportunitat amb el teu entusiasme.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, el programa m'encanta perquè m'agrada molt escoltar les Corals, veure com s'esforcen cada setmana, el conjunt de l'actuació entre música i veu (que per mi és el més important) però també la coreografia i tal :-)

      Ara bé, no entenc massa algunes decisions dels jurats, la veritat... De fet, els primers dos programes van ser com els darrers càstings. Doncs bé, hi havia una coral de nanos molt jovenets i els van dir que ho havien fet molt bé (i és cert!) però que eren massa joves i que a aquesta edat el que han de fer és estudiar i bla, bla... els van deixar anar un rotllo suposadament "educatiu" i no els van deixar entrar... I jo em pregunto: Això la direcció del programa no ho sabia? per què van permetre que es presentessin, anessin passant càstings, arribessin al darrer i... plof! fora per petits... De fet, aquells xiquets tenien potser entre 14 i 15 anys, però a altres corals n'hi ha de 16 i 17... ah!! als 16 i 17 ja no s'ha d'estudiar?? I l'any passat hi havia una coral de la Facultat de Medicina.. ooops!! als 21 o 22 ja no s'ha d'estudiar?

      A part d'aquestes tonteries, doncs m'ho passo molt bé amb el programa! :-))

      Elimina
  3. No el segueixo de forma regular però sí que de tant en tant el miro. La part de concurs la veritat no és que m'interesi massa, el jurat i tot això. M'agrada quan canten, en general ho fan molt bé i les cançons són xules

    ResponElimina