EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 27 d’abril del 2017

Tuits destacats (3)

Com sabem, cada nou escàndol del PP porta aparellat un nou escorcoll a ca'ls Pujol. Així, a les notícies poden parlar d'això i compensa una mica.

Arran de tot això hi ha una sèrie de tuits molt enginyosos. Uns dels millors són els d'en MAX





11 comentaris:

  1. Certament, ja canta una mica (o més que una mica) que el cas Pujol reaparegui cada vegada que va bé per tapar mediàticament els casos del PP. Però el que a mi em sap més greu no és que facin això, sinó que ho puguin fer. Vull dir que si utilitzen el cas Pujol és perquè hi ha un cas Pujol i això és, per a mi almenys, el realment greu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, això ja ho vaig dir jo des d'un primer moment... però, per molt greu, lleig, decebedor, indignant que sigui, el "Cas Pujol" és UN cas... (se li han tret medalles, sous, despatxos...) i els casos de corrupció del PP "van canviant"... O sigui que, per mi, "el realment greu" no és el cas Pujol (que, clar que és greu, però, per mi, ja no és EL MÉS greu). El realment greu és que Espanya ens pren per idiotes una vegada més.

      Elimina
  2. Totalment d'acord amb el que dieu, tots dos.

    El que és realment greu és que Espanya ens pren per idiotes una vegada més i que aquí hi ha molta gent que els hi fa el joc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo crec que tenen un titular de diari o de noticiari ja reservat amb "Los Pujol..." per treure a cada nou cas "pepero"... La llàstima és que, com tu dius, aquí també hi ha molta gent disposada a apuntar-se a aquest "carro" (per exemple, l'estimada Ada Colau)

      Elimina
  3. És una vergonya com desvien l'atenció de la corrupció més gran, que es fa a Madrid, cap a Barcelona.
    Prometo que no pertanyo al clan Pujol

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha no, no, jo tampoc sóc del clan Pujol... i la poca gràcia que em va fer quan es va saber tot!! Però potser que ja està bé d'estiraaaaaaaaaaaar-ho

      Elimina
  4. També conec aquest perfil, i per una vegada no et desmuntaré el seu passat amb velles històries blogaires, hahaha. És força bo, i dels que fa servir la ironia millor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahahaha... molt bo!!! M'has fet riure de bona gana :-DDD

      Tu potser ets molt jove per recordar-ho però quan jo era petita, amb la tele en B/N en Maxwell Smart i la seva dona eren uns dels meus herois hehehe. "El súperagente 86!" :-DDD
      Crec que més tard en van fer reposicions, potser per TV3, però ja no n'estic segura...

      Elimina
  5. Doncs em sap greu no recordar qui va enviar un tweet que em va encantar pq cito: que registren la casa de los Pujol hasta 5 vecez y aún así sigan encontrando pruebas sólo quiere decir 2 cosas: o los Pujol son muy idiotas, o la policia una incompetente.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sobre tot el Pujolet gran bastant mafioset, però, per damunt de tot, la Policia és d'una incompetència terrible :-DDD

      Elimina
  6. així estem Assumpta ......tapant i destapant la corrupció que els interessa

    ResponElimina