EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 2 de novembre del 2010

Dimarts...


Per què hi ha un dimarts cada dos per tres?
Per què acaba un dimarts i ja sembla que un altre està esperant per aparèixer?

13 comentaris:

  1. Hahahaha estàs aprenent a ser tan ràpid com jo!! ;-))

    ResponElimina
  2. Assumpta, he vist el teu home comentar posts abans que tu, jo em preocuparia. O ell és realment bo, o tu estàs en baixa forma... no deixis que et guanyin, dona!

    No entenc això dels dimarts. Segurament tingui un significat per tu, però per mi avui ha estat dilluns, el dimarts serà demà. Per mi les setmanes de 4 dies solen no tenir dimecres. Que complicat tot plegat.

    ResponElimina
  3. Ai, XEXU, és que jo porto dos dies enganxada als comentaris del Vídeo del Lipdub hehehe hi ha unes batalles amb gent del país veí que entra a insultar i tal... i, amb tot això, ja porten quasi 11.000 comentaris. És com un xat :-))

    ResponElimina
  4. Els del país veí ens tenen enveja jejeje...per cert això dels dimarts té la culpa Mart i l'oferta de viatges sense tornada...dies martis dia de mart!

    ResponElimina
  5. Hola ELFRI!! Ostres, és que jo també tinc registre al YouTube i en dos dies potser porto cent comentaris, de veritat hahaha... aquestes coses encenen a la gent, però el que estan aconseguint és que el Vídeo farà un rècord d'entrades i comentaris que és una passada :-)
    Aaaaah!! vols dir que això de que contínuament vivim en una mena de dimarts és pel tema dels viatges d'en XEXU? hehehe... :-))

    ResponElimina
  6. Va, que jo també soltaré una llatinada: scripta manent

    i per què? ho escric (que no dic, perquè verba volant). Perquè aquests dimarts aquí escrits romandran sempre (si no tanques el bloc, clar)

    *Sànset*

    ResponElimina
  7. Arribo tard perquè avui ja és dimecres. ;-D

    ResponElimina
  8. SÀNSET, ostres, a vegades penso en tancar l'altre blog, però aquest no em dóna gens de "feina" pobret... ja el vaig tancar una vegada i el vaig salvar... per tant, els dimarts sempre aquí presents :-))


    MAC.- Hahaha però ja veuràs com d'aquí a "no res" torna a ser dimarts... tu fixa-t'hi :-DD

    ResponElimina
  9. Uf, jo també tinc aquesta sensació, ja que els dimarts és el dia que he d'anar a Barcelona, i no te n'adones, i apa! ja hi tornem a ser!

    petons bunica!

    utnoa

    ResponElimina
  10. Eeeeei DEJÀ VIE!! M'acaba de donar una pujada d'autoestima impressionant!! Gràcies!! :-))

    ResponElimina
  11. Has vist, UTNOA? Ja ha tornat a ser dimarts!!! :-))

    ResponElimina