EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 9 de novembre del 2010

El comentari s'ha desat i estarà visible un cop l'hagi aprovat el propietari del bloc...

12 comentaris:

  1. cal?
    tot i que he rebut comentaris que m'han fet mal, tampoc m'atreviria a donar-los per vàlids o no.

    la foto és genial

    ResponElimina
  2. RITS.- Hi ha blogs que m'agraden moltíssim però que tenen posada aquesta opció... i en el fons em sap greu perquè és com si tallés una mica la conversa entre els bloggers...

    Quan els hi poso un comentari mai sé si davant meu n'hi ha dos, cinc o cap... no sé si estaré repetint el que ja ha dit algú i que jo no veig... però mira... s'ha de respectar, oi? :-))

    ResponElimina
  3. si, esclar que s'ha de respectar. Segur que tenen motius que no entenem

    ResponElimina
  4. RITS.- Però a mi m'agrada més que vagin sortint els comentaris així, seguidets hehehe

    ResponElimina
  5. A mi també m'agrada més que els comentaris vagin sortint. Impressiona la foto que has posat! A veure si així algú s'ho repensa.

    Fa temps algú em va posar com a excusa de tenir aquesta opció que li comentava una coneguda molt donada a ficar la pota, que en qualsevol moment podia dir coses que ella no volia que es sabessin. Així que moderava els comentaris. Sona realment a excusa, però pot haver-hi una mica d'això també.

    ResponElimina
  6. XEXU.- A mi una bloguera em va dir també que "tenia raons serioses" per fer-ho així... i, clar, ja no vaig preguntar res més, perquè tampoc saps mai els motius dels demés i s'ha d'anar amb compte a no ficar la pota i a no pressionar ningú ni molestar... però jo crec que si no hi ha un motiu "de pes" és molt més xulo que vagin sortint així, tal qual :-)
    És un forat negre!! hehehe... oi que és maco? :-)

    ResponElimina
  7. Ah!

    Ho has descobert!

    No en tenia ni punyetera idea. No sabia on feien cap!

    Gràcies!

    *Sànset*

    ResponElimina
  8. Jo també sóc dels que m'agrada més veure els comentaris "al moment" i això que en un blog com el meu potser aquesta opció donaria més joc.
    En fi, el blog és com la casa de cadascú i cadascú a casa seva fa el que vol. :-))

    ResponElimina
  9. SÀNSET.- Siiii hehehe tots allí, dins el forat negre!! ;-))


    McABEU.- De cap manera voldria que si passa per aquí algú que té els comentaris "moderats" s'ho prengués malament ;-)) Ja he dit que, justament, alguns dels meus preferits els tenen així i que, com tu dius, cadascú a casa seva ho fa com vol :-) ara bé... a vegades sap greu no saber què ha escrit qui ha entrat abans que tu, perquè potser estàs repetint o... no sé, és com si no fos tan fluida la comunicació...
    Sí, jo també he pensat en moderar-los en el joc de la imatge misteriosa però... si no ho vaig fer al principi ara ja no sé si tindria massa sentit :-))

    ResponElimina
  10. Potser ho fan per evitar algun spam d'aquests que de sobte et trobes amb un missatge en una llegnua desconeguda que vés a saber d'on ha sortit. Igualment, trobo que no val la pena. La gràcia dels blocs és la interactuació. Si això es talla, es perd en part la seva essència.

    ResponElimina
  11. A mi tampoc m'agrda massa, a més no me n'adono i m'enfado amb el blogger peqruè no penja el comentari i després el repateixo.
    Suposo que les seves raons deuen tenir. Si només és pels spams, no hi ha problema: quan ve el sr. xino o alnglès a comentar , l'esborres i tant amples!

    ResponElimina
  12. MOlt bo!!! i doncs, els comentaris desapareixen.... hehehehe

    ResponElimina