EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 15 de novembre del 2010

Island In The Sun.- Weezer

And it makes me feel so fine

12 comentaris:

  1. aquesta cançó és genial!!!! i el vídeo... una ricura!!!! em quedo amb el petit simba!!! tots els lleons petits els dic simba.... em tenen el cor robat els felins!!!!
    bé, l'os també és maco!!

    vaig tenir aquesta cançó i vídeo una temporadeta posada al blog, quan encara posava vídeos, em transmet molta energia. Força rockera alhora!!!! weezer és un grup a tenir en compte!!!!

    ResponElimina
  2. Jejeje RITS, ara et diré una cosa... La cançó m'era coneguda, però no tenia ni idea de qui la cantava ni quin títol tenia!!

    Resulta que fa un moment, miràvem la tele i en una escena d'un programa l'han posat uns segons com a música de fons... i jo he dit "ostres, què maca aquesta cançó!!" he mirat de retenir una mica de la lletra, he vingut a l'ordinador, l'he buscat per Google... l'he trobat... he buscat el vídeo... i n'he fet un post!! :-))

    La frase que he posat a sota, és la que m'ha servit per buscar... a més, que és certa ;-)

    ResponElimina
  3. La cançó és mítica, és d'aquelles que marca a tota una generació. El que no havia vist és el vídeo, i és molt maco amb tots aquests cadellets. Els Weezer s'ho devien passar teta fent-lo!

    ResponElimina
  4. Sí, sí, XEXU, la cançó m'era molt coneguda, i sempre que l'he sentit m'ha transmès positivitat... el que no tenia ni la menor idea del seu títol ni del grup que la cantava... Serà perquè ja no era la "meva" generació? :-)

    ResponElimina
  5. Hola Assumpta,
    Avui he descobert aquest altre espai teu i t'haig de felicitar per tot el que he trobat...Quan es llegeix, et trobes compartint aquell moment teu a temps real.Tot es fresc i espontani i de molt bon gust i sensibilitat...La presentació de fons en fa pensar en aquell protector de bombolletes que no et pots resistir a petar i t'engresca a seguir (Una altre bona sensació que he experimentat).
    I sobre la cançó d'aquest grup, sempre m'ha agradat molt, però tinc la mala costum de fixar-me només en la música i mai m'intereso per llegir el títol ni el grup...Gràcies per recordar-me-la i per aquest bon començament de dia que m'has regalat.
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  6. aquesta és de les bones!

    Al final conclouré que tens bon gust musical...

    Per cert, dissabte vam anar a Reus. Sempre que hi anem "guaitem" al Viena, a veure si hi ets. Mai et veiem. Que te'ns amagues?

    *Sànset*

    ResponElimina
  7. MONTSE.- Eeeeeei, quina il·lusió trobar-te aquí!! :-))
    Aquest és un blog que es fa quasi sol, em venen coses al cap i les poso sense pensar massa en com quedarà, en el text que hi posaré o en un títol...
    Sí! aquells protectors de plàstic de bombolletes! Al meu marit li encanten! ;-)
    Jo em vaig assabentar ahir mateix de com es deia la cançó i el títol, així que ja veig que fem el mateix... i em passa moltíssim... sempre vaig taral·lejant i preguntant a la gent "saps quina cançó és aquesta?" perquè jo no m'hi fixo massa :-))
    Moltíssimes gràcies pel que dius :-)
    Petonassos!!


    SÀNSET.- Ostreeees! Dissabte varem anar a Barcelona! Caram... quina mala sort!
    Mira que m'hagués fet gràcia si us presenteu allà dalt (ens posem al pis de dalt...) Som absolutament "reconeixibles": parella de mitjana edat, amb la taula plena de trastos: llibres, llibretetes, el mòbil, bolígrafs, la càmera de fotos, una bossa tipus bastant hippy... fins i tot hi pot haver un Netbook.
    Oh!! Ho podeu seguir intentant!! :-))
    Ni per un moment dubtis que tinc bon gust musical hehehe... bé, de fet tinc bon gust en TOT :-PP

    ResponElimina
  8. Ho seguirem intentant...

    Fins i tot, t'ho comunicarem si convé!

    *Sànset*

    ResponElimina
  9. Ai, SÀNSET, quins neeeeeeeeeeerrrvis!!!

    No, no m'avisis, que patiré més hahaha... que jo sóc tímida i plena de complexos i tal... em costa molt desvirtualitzar-me... però quan és una cosa "casual" doncs em fa molta gràcia i, en no ser res preparat, no tinc temps de patir i m'encanta :-))

    http://blogdeassumpta.blogspot.com/2010/04/una-gran-sorpresa-al-viena.html

    ResponElimina
  10. Quan la vaig descobrir, per un anunci de Telefonica, no vaig parar fins trobar-la, descarregar-me-la (ho sento...) i aprendre-me-la de memòria!

    Utnoa

    ResponElimina
  11. Home, jo sóc una mica friki i recordo moltes cançons i grups. M'ho podries preguntar (o a la rits, que ella també tela), però és més fàcil posar alguna frase de la cançó a google i allà segur que surt.

    ResponElimina
  12. UTNOA.- Ai, ara no he entès què és el que t'he de perdonar hehe... què fos de Telefònica? que la descarreguessis? No, si jo no sóc d'Hisenda... que te l'aprenguessis de memòria? :-DDD


    XEXU.- Hehehe però moltes vegades només sé la música!! :-)) Te l'hauria de taralejar, i no sé taralejar per mail :-DD

    ResponElimina