EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 23 de desembre del 2010

Uffff


Ai el Mestral... que pesat que és pobret...

14 comentaris:

  1. No acabo d'entendre que el vent pugui afectar tant. Potser algun dia entendré per què, i no m'agradarà.

    ResponElimina
  2. Ah, jo t'ho explico: Fa soroll de pel·lícula de por. Bufa, xiula, udola... uuuuuuuhhhhhhh... tomba coses com contenidors, tira testos (que no sé com s'escriu bé) però a mi, personalment, no m'agrada perquè jo no tinc força als genolls i una de les "coses" que pot tirar sóc jo mateixa... i si demà, després de no deixar-me dormir amb l'escàndol que està fent, he de sortir, doncs m'agafa canguelo.

    D'altre banda, ELECTRITZA... i em passo el dia enrampant-me. No puc ni tocar una aixeta ni res metàl·lic perquè em pega unes descàrregues elèctriques que fan soroll i tot (no t'enganyo) hi ha gent que pot testimoniar el "crreeec" que han sentit abans de veure la meva expressió dolorida per l'enrampada.

    Bàsicament és això :-)

    ResponElimina
  3. Ah, a part de tot, tenim la caldera de la calefacció a la terrasseta... apagada, és clar! El propi Mestral l'apaga... i intentar engegar-la amb aquest vent és com un "xist"... Ja fa hores que s'ha apagat... Mira, no deixa de ser una forma d'estalvi. Llàstima que afecta també a l'aigua calenta... i demà bé ens haurem de dutxar...

    ResponElimina
  4. Després d'una nit de soroll constant de les fortes bufades, moviments de persianes, canonades, etc., les notícies diuen avui que hi ha restriccions als trens a causa del fort vent. Els combois es veuen obligats a reduir la velocitat, per raons de seguretat a causa dels fortíssims vents.

    Ai, XEXU, que els barcelonins no sabem què vol dir "fort vent"... vine a viure un mes aquí al sud i sabràs com pot ser que afecti tant el vent :-)

    ResponElimina
  5. jejejeje, però tb pot portar coses bones, com la Mary Poppins!!!jejejeje

    saps, una vegada vaig cuidar un nen petit. Quan vaig deixar la feina perquè el nen anava a la guarderia, van tenir un segon fill i després una tercera. Com que coneixen la família, la mare li va demanar a la meva mare si li podia donar un cop de mà de tant en tant. I ma mare encantada de fer de cangur. Disfruta moltíssim. I saps com l'anomenen els nens? La seva Mary Poppins particular. Total, que m'he anat de tema, xò el vent tot i molestar i espantar, tb aireja les idees i en porta de noves!!!

    ResponElimina
  6. Sí que és pesadet sí i la seva amiga la tramuntana també....hi ha estudis que confirmen d'influència del vent en la salut de les persones, augmenten les migranyes, dolors articulars, i fins tot nerviosisme, son alterat, etc etc...el vent és poderós!

    ResponElimina
  7. Assumpta maca! Em sap greu que et trobis malament... veig que ets d'aquelles persones que van compenetrades amb el temps. Ahir vaig ser a Reus i el vent que feia era terrible! Per què sempre fa vent a Reus?? espero que et milloris maca!

    MUAAAAAAA

    Utnoa

    ResponElimina
  8. Si l'altre dia que et queixaves dels dies pesats i feixucs et vaig dir que no ens havíem de deixar aclaparar, ara t'haig de confessar que un dia ventós com el d'avui si que m'aclapara.
    És el temps que menys m'agrada!! :-(

    ResponElimina
  9. A Catalunya Informació acaben de dir que prop de Prades s'ha arribat a un cop de 130 Km/h i a Reus 116 Km/h... Ufff

    ResponElimina
  10. He de dir una cosa, perquè potser no s'ha entès... A mi no em desagrada el vent. És més, un dia en que no passi ni una gota d'aire em resulta bastant angoixant. M'agradava a Barcelona quan bufava la marinada i, fins i tot, el Mestral si és suau no em molesta gens, al contrari.

    Es bonic sortir de casa i sentir com l'airet et despentina i fa fred i sol i et cordes bé la jaqueta i t'emboliques amb la bufanda...

    Però hi ha moments en que el vent ja no és suau sinó que puja, i molt... i passa a una intensitat que fa que, fins i tot, per la ràdio vagis escoltant recomanacions de precaució... i això, per aquí al sud és molt freqüent, massa freqüent... i és molt molest, fins i tot perillós. La gent gran o amb alguna limitació ho passa fatal si ha de sortir de casa...


    RITS.- Estic totalment d'acord si em parles d'un vent moderat. Això que fa avui a Reus és perillós, és lleig, no li agrada a ningú.
    En quant a Mary Poppins... hehehe quina gràcia! M'encantaria poder-la conèixer i cantar amb ella alguna de les seves cançons! :-)

    ELFREELANG.- Sí, xiqueta, i tant que afecta... El tema del son alterat és tan lògic com que: fa soroll. I si tens un soroll constant difícilment descansaràs bé. I quan dic soroll vull dir ESCÀNDOL. Tant de bo això tingués so, el podríeu escoltar.
    Si no has dormit bé, al dia següent tens mal de cap i estàs dels nervis i més si saps que has de sortir a enfrontar-te amb una força que et pot tirar a terra. I si això afegim que jo tinc artritis, doncs què puc dir dels dolors articulars?
    Ara bé, ja m'ho veig a venir que només pararà quan sigui perquè... tornarà a ploure :-(

    UTNOA.- Guapa :-) gràcies per donar testimoni del "VENT TERRIBLE"... Avui encara és pitjor... buaaaa
    La pregunta de "per què sempre fa vent a Reus?" fa 20 anys que me la faig... m'he demanat moltes vegades qui va ser que va tenir la idea de fer una ciutat aquí!!... Que no hi ha llocs més arreceradets?

    McABEU.- Tu, que ets al Tarragonès, ben a prop d'on sóc jo, també deus sentir aquests terribles cops... Esperem que vagi de baixa!! La meva solidaritat és amb tu :-)

    ResponElimina
  11. Va dona, no et queixis, que avui he plegat abans per venir-te a buscar i anar juntets ben agafadets a dinar i a prendre un cafè al Viena i després comprar quatre cosetes. A mi no hi ha Mestral que em tiri a terra!!, he he. Però la veritat és que si que és pesadet, sí.

    ResponElimina
  12. Jo no sabia que era vent fins que vaig venir a viure a Reus i vaig coneixer el Mestral :), ja em vaig acostumant, però tinc pànic als contenidors que obren i tanquen la boca i surten disparats al mig del carrer o a totes les coses que volen per tot arreu :)

    Bones festes a tots!

    ResponElimina
  13. AIGUA.- Hehehe t'entenc perfectament! Jo recordo haver preguntat "aquest vent aquí, el fa gaire sovint?" :-))

    BONES FESTES, GUAPA!!

    ResponElimina