EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 12 de febrer del 2011

Quan jo tenia 12 anys...


Uaaaaaaaaau!! Quins records!! Quins crits d'alegria amb mon pare, mon tiet, mon cosí!!... Érem els quatre més fanàtics de totes dues famílies, reunides aquell diumenge a la tarda a casa nostra... Quatre culés entorn d'un aparell de ràdio... Quatre culés absolutament feliços!! :-))

6 comentaris:

  1. Quins records eh? ara que me'n adono ara enlloc de records el Barça viu de "rècords" hehehehe jo crec que en tenia 14...

    ResponElimina
  2. Jo en tenia 11 i també ho recordo perfectament. Era la primera lliga del Barça que vaig viure. Per veure la segona, hauríem d'esperar 11 anys més. En canvi ara, és un no parar de celebracions. Visca el Barça!!

    ResponElimina
  3. Doncs jo en tenia... hehehe... -4.

    Mira, aquest vespre aquest vídeo es podria repetir, no matemàticament, però si l'Espanyol, per un d'aquells casuals, s'equivoca i guanya al Madrid, podríem començar a cantar l'himne i a reservar plaça a Canaletes. Però per això hi ha dos impediments de moment. Primer guanyar l'Sporting, un equip amb ofici, i tenint en compte que tornem de jugar amb la Selección, i la segona... de veritat creus que l'Espanyol pot guanyar el Madrid???

    ResponElimina
  4. ELFREELANG.- Sembla mentida, eh? Quan érem petites i jovenetes, que el Barça guanyés un títol era una cosa ben estranya :-) Alguna Copa del Rei (o del "Generalísimo") aquelles Supercopes d'Europa de finals dels 70 i primers dels 80 que gairebé tenien sabor a Champions!! hehe... però què poc acostumats estàvem a celebrar res... i ara, com tu dius, rècord cada setmana! :-DD


    JOSEP LLUÍS.- I taaaant! Hehehe no tan sols varem viure la primera Lliga als 11 i 12 anys sinó que, per la segona, varem haver d'esperar onze anys més!! Quan varem viure la segona Lliga de les nostres vides ja ens coneixíem!! :-DD
    Visca el Barça!!


    XEXU.- Eres un angelet que tocava la lira allí dalt el cel hehehe... Un angelet molt entremaliat, això segur! :-)
    Tu vas viure la teva primera Lliga als 7 anys, però la diferència està en que per les demés no vas haver d'esperar tant... i vas viure una adolescència plena de triomfs blaugranes! ;-))
    Sí, per això he posat el vídeo, perquè sempre que es juga un Sporting-Barça recordo aquell tan entranyable a la meva vida ;-)
    Sincerament, no crec que l'Espanyol guanyi al Madrid... però... i un empatet? ;-)

    ResponElimina
  5. Al final va ser un empat però no passa res. El Barça depèn d'ell mateix i els que han de patir són els que hi ha al darrere.
    Per cert, jo tampoc confio gaire en que l'Espanyol tregui algun punt del partit d'avui però com diu en XEXU potser s'equivoquen i ens donen una alegria. ;-D

    Canviant de tema però no gaire, has vist que va fer l'entrenador del Girona ahir a Osca quan no el van deixar parlar en català a la roda de premsa?. Aquí tens el VÍDEO. Segurament el criticaran però a mi em sembla una reacció lògica davant tanta intolerància.

    ResponElimina
  6. MAC.- Jo estic contenta amb l'empat! ;-) Evidentment volia guanyar, però ens hem de treure del cap que això no pot ser sempre hehehe... Ara bé, trobo que, en el cas d'ahir era molt diferent perdre que empatar, molt. Si haguéssim perdut ja la premsa merengona hagués començat amb titulars de "fin de ciclo" y coses així. Amb l'empat, han de seguir callant ;-)

    Mira que em va dir la meva amiga Marina, de Cantàbria, en un intercanvi de mails a quarts de dues de la matinada (hehehe) "pues sí, hija si, el Español os va a hacer un favor, te lo digo yo que pronostiqué la victoria del Racing de hoy, ya lo verás."
    Li fem cas? ;-)

    En quant a l'entrenador del Girona, ho vaig sentir per la tele ahir per la nit i li dono tota la raó! Fins i tot he posat un comentari al YouTube que m'has posat per si algú li fa arribar :-)

    ResponElimina