EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 27 de juliol del 2011

Avui nuvolets aquí...


La veritat és que la raó de ser d’aquest Petit Blog era precisament penjar fotos així, ben grans! Però després ell s’ha convertit en un lloc on els posts surten sols, sense pensar, sense preparar, tal qual... i ara em fa gràcia que sigui així.

7 comentaris:

  1. És justament així, ja t'ho deia jo que era un blog original!

    Maques les fotos, jo avui també n'he fet! Núvols francesos... si et portes bé, te'n portaré un, perquè vegis que no descanso de blogs, i que a sobre sóc bona persona.

    ResponElimina
  2. La veritat és que sempre que el Reader em diu que has actualitzat aquest blog vaig ben despistat a veure què hi hauràs penjat!

    És un niu de sorpreses!

    ResponElimina
  3. nuvolets :) Aquest matí no he fet la foto perquè fanals i antenes l'espatllavem molt però hi havia un solet que feia un nuvols veremellossos genials

    ResponElimina
  4. Que el Petit Blog vagi una mica a la seva és el que el fa com és. Com diu el Porquet, quan venim aquí no acabem de saber mai que hi trobarem... i això ens agrada! :-))
    Fotos de núvols?. Ara no recordo si ja et vaig dir que m'agradaven molt! ;-)

    ResponElimina
  5. XEXU.- Siiiiii em portaré bé, que vull que em portis un núvol francès de record! Iupiiiiiiii que jo guardo sempre les fotos que em porten de record! ;-)) Gràcies, bona persona!! :-DD


    PORQUET.- Doncs aquest blog el vaig crear i després el vaig eliminar pensant "què faig jo amb dos blogs?" però llavors l'enyorava i el vaig tornar a fer ;-))


    MIREIA.- Ai, com t'entenc!! Jo totes aquestes fotos les faig des de la terrasseta de casa, on tinc la rentadora i els estenedors ;-) però a l'altre banda del carrer fa anys que hi ha una grua d'aquelles de quan fan obres i aquesta ditxosa grua més vegades m'ha espatllat una foto bonica!! Hem de persistir :-))


    McABEU.- Hehehe siiiii ;-) moltes vegades has dit coses boniques dels meus núvols!(és on visc habitualment) ;-)
    Ai... ara no sé què respondre amb les floretes que li dediqueu al Petit... ell, com és així, una mica esvalotat, ara està tot content! i us dóna les gràcies a tots :-)))

    ResponElimina
  6. No importa que siguin aquí o allà sempre són fantàstiques les fotos de núvols!

    ResponElimina
  7. Oi que sí, CARME? Sempre són diferents, canviants, amb moviment... :-))

    ResponElimina