EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 15 de juliol del 2011

És AVUI!!!


Oeeeeeeeeeee oeeeeeeeee oeeeeeeeee

10 comentaris:

  1. Em sobren els dos tios lletjos de l'esquerra de la imatge! Ella es pot quedar.

    ResponElimina
  2. Homeeeee XEXU, deixa que es quedin de moment per lluitar tots junts!!

    (Et diré un secret. El tio lleig del mig -en Ron Weasley- i la noia maca de la dreta -l'Hermione Granger- acaben essent parella... ho sento) :-P

    ResponElimina
  3. Que injust és el món.

    Si m'hagués agradat aquesta sèrie, segur que la Naoko s'hagués dit Hermione...

    ResponElimina
  4. Hahahaha molt bo!! De veritat!! :-))

    Bé, sempre te'n pots comprar un altre (un nou portàtil, per exemple), llavors et pots aficionar a la sèrie i posar-li Hermione :-)

    Per cert, que ella és filla de muggles (persones que no són mags) però, en canvi, és una de les bruixes més intel·ligents que hi ha :-)

    ResponElimina
  5. S'han fet grans aquesta canalla, eh?. Es que jo em vaig quedar a la primera o segona pel·lícula... ;-))

    ResponElimina
  6. Nooooooo! No puc amb el Puteeeerrr! ;p

    ResponElimina
  7. Com han crescut! no paro de recordar que l'autora de tots aquest llibres dels quals s'han fet les pelis era a l'atur i ara és multimilionària!

    ResponElimina
  8. Hehehe MAC, com deia el meu pare quan fa molts anys algú ens deia a nosaltres que ens havíem fet molt grans, que havíem crescut, "oh, aquesta és la seva obligació!" :-)
    Tot i així, en Ron i l'Hermione han crescut més que en Harry :-D


    PORQUET.- Uuuuui... però a veure... tu t'has llegit algun llibre o et cau malament "perquè sí"? :-P


    ELFRI.- I tant noia! això sí que és encertar-la!! Quan anem al Viena a passar hores i hores a llegir i escriure amb l'única consumició d'un tallat o un cafè amb gel... penso que, per què no podria jo tenir la mateixa sort que ella? :-))

    ResponElimina
  9. Assumpta, són la una de la matizada, SÍ MA TI NA DA. Ja sé que per tu són hores normals però jo aquesta hora no sóc persona i menys encara si m'he aixeca't a les sis com avui.
    Però ja abans d'entrar al cine l'hi deia a en Martí que quan arribes a casa et deixava un comentari. Ja l'hem vista, en català i 3D.M'ha agradat, com sempre. Tot i que són pelis que no passaran a la historia del cinema, m'ho passo bé.
    Ens faràs ressenya cinematogràfica?

    ResponElimina
  10. Eeeeeei, MIREIA!! ostres!! no veig aquest comentari fins ara!!!
    A mi em va agradar MOLT!! de les que més m'ha agradat! :-) És força fidel al llibre... i vaig sortir encantada!! :-)
    Nosaltres la varem veure normal, sense 3D, així que imagino que en 3D aquella escena on són a la sala de la necessitat i l'amic d'en Malfoy cala foc deu ser... uaaaaau!!
    No havia pensat en fer ressenya... no n'he fet mai d'una pel·lícula, no sé si en sabria :-) El que sí dic és que recomano a tots els Potterians que no se la perdin, que val la pena!
    I gràcies pel comentari tan sols arribar... em sap greu no haver-lo vist abans (hem estat a Barcelona a veure la mare) al matí ni tan sols he engegat l'ordinador... en Josep Lluís tenia el seu netbook i des d'allí he vist que en MAC tenia enigma nou... i he entrat, i ja hem plegat :-)

    ResponElimina