EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 10 de juliol del 2011

Ull!!

Aquest matí m'he llevat amb l'ull dret ben inflat... no sé si m'ha picat algun bitxo o és alguna altre cosa... anava a fer un post posant algunes fotos enormes de l'ull en qüestió (quan ja estava una mica més desinflat) però he pensat que seria una mica fastigós.

Llavors he trobat la solució... posaré les fotos diminutes i si algú les vol clicar per fer-les grans, serà sota la seva responsabilitat :-D



Aquesta està molt borrosa perquè em plorava l'ull i no m'hi veia



Aquí ja baixava una mica la inflamació

9 comentaris:

  1. Doncs sí que et deu haver picat alguna bèstia nocturna, sembla força inflat. No sé si m'atreveixo a clickar les fotos...

    ResponElimina
  2. ostres! quin mal, no? un bitxo o t'ha sortit un mussol? ara no recordo si surten a la parpella superior o inferior...

    per cert, va guanyar sense i va ser un èxit! espero poder contestar els comentaris demà!

    ResponElimina
  3. XEXU.- Si ets aprensiu, no les cliquis, de veritat hehe... entenc que és un post una mica "bèstia"... tot i que les dues que he posat crec que no fan massa angúnia :-))


    RITS.- Ho veus? Hehehe... estava claríssim que aquest vestit, sense cinturó, havia de caure genial!! :-))
    En quant a l'ull doncs no sé què serà... gairebé preferiria que fos una picada però... i espero que no sigui per excés de forçar la vista perquè ja em veig fent vacances de blog i de lectura!... aisss... de moment, avui plego aviat :-)

    ResponElimina
  4. Espero que la cosa no hagi anat a més i que aquest ull ja estigui com toca. :-)

    ResponElimina
  5. Jo no les clicaré per a veure-les en gegant... em marejo amb el vol d'una mosca!

    Millor?

    ResponElimina
  6. MAC.- A més no ha anat, però no està com toca, no... el pobre segueix malaltó... pobret, a veure si en un parell de dies es posa bé, que em fa veure borrós i tot... Hauria de descansar més la vista, però no ho faig :-)


    PORQUET.- Hehehe no cliquis, no :-)
    La veritat és que és un post ben ximplet aquest... potser que el canviï :-)

    ResponElimina
  7. Ui, fa mal sols de mirar-lo!!!!! que et milloris Assumpta :)

    ResponElimina
  8. Assumpta si és només un ull i no els dos, per sort, el més possible és que t'hagi picat alguna cosa....jo aniria al metge o si més no a la farmàcia...jo amb els ulls i les inflors m'ha passat de tot, des d'un mussol encapsulat que no havia manera que es fonés a la picada d'un mosquit passant pels aires condicionats que em provoquen irritació ocular... Cuida't!!!

    ResponElimina
  9. AIGUA.- No fa mal, de veritat... només molesta perquè em fa veure borrós i em cansa la vista... Gràcies pels bons desigs! ;-))


    ELFRI.- La veritat és que avui està una mica millor que ahir... però encara està infladet, pobre... però jo sóc al·lèrgica als metges, és com si fos "hipocondríaca al revés" hehehe...
    Ara bé, si en un parell de dies no millora molt et faré cas i aniré a preguntar a la farmàcia (em fan menys por) ;-))

    ResponElimina