EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 28 de desembre de 2012

Google, tu i jo a vegades no ens entenem (I)

Per què Google fa, a vegades, coses tan rares? Per què quan li demano imatges d'ULLERES, entremig m'hi surten SABATES?8 comentaris:

 1. Google és així, molt seu, busca el que li demanes, però hi posa sempre alguna cosa de la seva collita, per no perdre la seva identitat, potser, per no ser tant obedient, potser en senyal de protesta, perquè fa temps que ningú li demana sabates... i ell té unes fotos estupendes de sabates...

  qui sap? ningú és planteja mai com se sent Google buscant i buscant... ;)

  ResponElimina
 2. Quina gràcia m´has fet. Aquesta nit quan buscava la imatge de la reportera, aquesta pregunta li feia al meu fill... "per què em surten reporters (homes) si jo he posat reportera??"
  Has provat de posar cotxes? Potser et surtin ulleres!! ;)

  Nanit, preciosa!

  ResponElimina
 3. CARME... Ostres... ara no sé què dir. Bé, de fet, reconec que mai m'havia plantejat com es deu sentir GOOGLE sempre buscant i buscant i... clar, si el pobre té unes fotos precioses de sabates i la gent vinga a demanar-li ulleres... doncs... bé...
  Meditaré sobre el tema :-DDD


  LLUNETA... Calla, calla, que la CARME té la teoria que en GOOGLE pensa per sí sol: Tu demana el que vulguis que ell mostra el que li dóna la gana ;-))))

  ResponElimina
 4. Perquè t'ensenya sabates amb ulleres!! No sé si es deu dir així, però els models que t'han alaregut són d'aquests que tenen la puntera foradada... Hi tindrà quelcom a veure? En tot cas, amb aquests talonassos NO són sabates per miops!

  ResponElimina
 5. Que no ho saps que Google va sempre un pas per davant de nosaltres?. Si primer busques unes ulleres tan fashion (per no dir rares) com aquestes de les fotos, després et caldran unes sabates a joc, no?. Doncs Google ja té les ensenya. :-))

  Per cert, si per casualitat necessites unes ulleres noves, no les triïs molt cares, eh!. :-DDD

  ResponElimina
 6. Perquè calen ulleres de lluny per a veure per on trepitges si duus sabates amb talons així.

  ResponElimina
 7. El cas és que, busquis el que busquis, per alguna raó sempre et surt alguna senyora amb poca roba, no acabo d'entendre per què.

  ResponElimina
 8. YÁIZA, Ai, no sé, xiqueta... a mi em semblen uns models bastant horripilants, sobre tot les blaves :-DDD
  Ni per miops ni per artrítics! :-P


  McABEU, De fet, jo buscava ulleres normals... maques, això sí, de primeríssima qualitat (hehehehe) No posis aquesta cara, home... si va ser molt divertit perdre dues diòptries de cop jugant amb el teu enigma-innocentada... Ja et diré quan puja tot :-DDD


  JPMERCH... Hahahaha és que el terra queda a una gran distància! :-DDD


  XEXU, En això tens raó... Jo tampoc ho entenc... serà que Google és una mica guarret, no sé :-P

  ResponElimina